De Boer & Partners België

Om Nederlandse en Belgische klanten met een woning in België van dienst te kunnen zijn hebben wij een nauwe samenwerking met De Boer & Partners. Met 15 kantoren kunnen zij daarmee de gehele Brabantse grensstreek meer dan uitstekend bedienen.  

Om kopers in Nederland te bereiken verzorgen wij alsdan de marketingactiviteiten in Nederland die o.a. kunnen bestaan uit:

  • Ons zoekersbestand in België
  • Funda.nl (<15 km van de NL grens)
  • Funda Europe
  • StatigWonen.nl
  • Statig Wonen Magazine
  • Presentatie op evenementen
  • Advertentiemogelijkheden in diverse regionale en landelijke dagbladen en/of glossy's 

Wenst u meer informatie over deze service dan vernemen wij dat graag. 

De Boer & Partners België

Galerij

Verkoop

Statig Wonen is een doelgroep gericht makelaarskantoor en heeft dus maar een enkele focus; verkoop van exclusieve woningen. Het gehele verkoopbeleid is erop gericht om potentiële kopers in dit segment van informatie te voorzien op een manier die aansluit bij hun verwachting. Kwaliteit is een keuze!

Lees verder...

Aankoop

Bij de aankoop van uw nieuwe woning is kennis van de lokale markt van essentieel belang. Zeker wanneer het gaat om unieke objecten. Natuurlijk dient ook de technische staat te allen tijde inzichtelijk gemaakt te worden. Wij schakelen hiervoor een externe keurder in en maken aansluitend de vertaalslag naar de aankoop.

Lees verder...

Marketingplan

Om de hele doelgroep voor woningen in het hogere segment te bereiken is veel meer nodig dan enkel een presentatie op Funda. Voor de verkoop van uw villa, landhuis of penthouse is een gedegen marketingplan nodig. Specifiek voor iedere woning stellen wij in overleg met de verkoper een marketingplan op.

Lees verder...