Elzen Totale Gevelprojecten

Elzen totale gevelprojecten is een vakbekwame onderneming die gespecialiseerd is in het reinigen, renoveren en het beschermen (impregneren) van gevels.

Wellicht kan Elzen totale gevelprojecten iets voor U betekenen op het gebied van reinigen, renoveren en impregneren van panden en hen op deze manier weer een frisse uitstraling geven! U kunt hierbij denken aan licht tot zwaar vervuilde gevels, daken en bestrating.

Heeft u interesse in een van onze werkzaamheden? Of heeft u andere ideeën? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand telefoonnummer en/of mailadres. U kunt ook een kijkje op onze website nemen door middel van een klik op het logo.

Jauk van den Elzen
06-29585497
info@elzentotalegevelprojecten.nl

Elzen Totale Gevelprojecten

Galerij

Verkoop

Statig Wonen is een doelgroep gericht makelaarskantoor en heeft dus maar een enkele focus; verkoop van exclusieve woningen. Het gehele verkoopbeleid is erop gericht om potentiële kopers in dit segment van informatie te voorzien op een manier die aansluit bij hun verwachting. Kwaliteit is een keuze!

Lees verder...

Aankoop

Bij de aankoop van uw nieuwe woning is kennis van de lokale markt van essentieel belang. Zeker wanneer het gaat om unieke objecten. Natuurlijk dient ook de technische staat te allen tijde inzichtelijk gemaakt te worden. Wij schakelen hiervoor een externe keurder in en maken aansluitend de vertaalslag naar de aankoop.

Lees verder...

Marketingplan

Om de hele doelgroep voor woningen in het hogere segment te bereiken is veel meer nodig dan enkel een presentatie op Funda. Voor de verkoop van uw villa, landhuis of penthouse is een gedegen marketingplan nodig. Specifiek voor iedere woning stellen wij in overleg met de verkoper een marketingplan op.

Lees verder...