Villa

Grimaud

Saint-Tropez

Overzicht & faciliteiten

Kamers6 Badkamers4 Slaapkamers4 Woonruimtes2 Parkeerplaatsen2

  • Zwembad

Beschrijving

Aan de voet van het prachtige middeleeuwse Grimaud, op een mooi begroeid perceel van 3.000 m², ligt deze charmante bastide van totaal 460 m² die met materialen van kwaliteit is gebouwd.
Er is een garage plus kelder van 140 m² en een zwembad met een bijgebouw.
De villa is compleet gerenoveerd in 2017.
Het geheel ligt op het zuiden, heeft grote lumineuze ruimtes met hoge plafonds, een was/linnen kamer, een fontein, petanquebaan (jeu de boules), drievoudige génoise, alarm, automatische tuin bewatering en een automatische toegangspoort.
Prachtig vrij uitzicht over de heuvels.

Eventueel kan er een lot van 5860 m² dat ernaast ligt, ook met prachtig uitzicht, bijgekocht worden voor € 1.060.000.

Brochure

 

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak