Villa

Tourettes-sur-Loup

€ 1.950.000,– k.k.

Overzicht & faciliteiten

Kamers7 Badkamers5 Slaapkamers5

  • Pool

Beschrijving

Gerenoveerde voormalige schaapskooi (Bergerie) met panoramisch uitzicht op zee en de heuvels.

Zeer charmante en gerenoveerde schaapskooi van 220 m² met een eigentijds interieur dat profiteert van een dominante ligging en een prachtig panoramisch uitzicht op zee en de heuvels op een vlak en afgesloten terrein van 10.000 m².

Deze Bergerie is in zeer goede staat en wordt verwarmd met zonnepanelen en de kookplaten werken ook op zonne energie. Het heeft 7 kamers waarvan 5 en-suite slaapkamers met ieder een eigen doucheruimte.

Het heeft bijgebouwen, een paardenbox, een garage en een landingsvergunning voor helicopters.

Gelegen op 2,5 km van het dorp Tourrettes sur Loup en 25 min. van de zee, op 825 m hoogte, deze voormalige schaapskooi van het kasteel van Caire, is gebouwd in 1781 en in 2016 op ecologische wijze gerestaureerd (zonnepanelen, vers water uit een natuurlijke bron).

Een uitzonderlijke omgeving van ongerepte natuur die ligt aan het begin van het natuurpark van de pré-Alpes de Côte d’Azur met talrijke wandel- en paardrijroutes.

 

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak