Villa

Biezenkuilen 98

Veldhoven

Verkocht onder voorbehoud

Overzicht & faciliteiten

Kamers9 Badkamers3 Slaapkamers5 Woonruimtes1 Parkeerplaatsen2

  • Guesthouse
  • Fitnessruimte
  • Kantoor/praktijk
  • Wijnkelder
  • Bar
  • Speelkamer

Galerij

Beschrijving

Op een prachtige locatie in de wijk Zeelst is deze unieke villa gelegen voorzien van een zeer bijzondere afwerking door de befaamde antiquiteiten specialist Rombouts. Deze ideale gezinswoning telt 5 slaapkamers, 3 badkamers en privacy biedende tuin met ruime vrijstaande garage. Een charmante villa welke op toplocatie is gelegen aan een rustige woonstraat met alle primaire voorzieningen op loop- en fietsafstand.

Zeelst was oorspronkelijk een kerkdorp en maakt nu deel uit van de gemeente Veldhoven, in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het plaatsje is gelegen nabij woonwijk Meerhoven en telt ca. 5.405 inwoners.

Weekblad Elsevier beoordeelt jaarlijks de Nederlandse gemeenten en postcodegebieden op aantrekkelijkheid van wonen. In de omgeving van Eindhoven scoort, net als de dorpen Waalre en Nuenen, de wijk Zeelst zeer goed in deze test. Zeelst scoort goed omdat het de stedelijke reuring van Eindhoven goed combineert met groen, natuur, rust en ruimte in de nabije omgeving. Tevens heeft Zeelst een gezellige dorpskern en alle voorzieningen zijn op fietsafstand gelegen in het Veldhovense Citycentrum.

De geografische ligging is ideaal te noemen, u bevindt zich binnen enkele minuten op de A2 en de A67 en ook Eindhoven, ASML en High Tech Campus zijn binnen 10 minuten bereikbaar. Tevens zijn sportcomplex David Lloyd, sportpark Zeelst, gezondheidscentrum De Bolzen en diverse primaire winkelvoorzieningen zeer nabij gelegen.

DOWNLOAD ONZE UITGEBREIDE BROCHURE VOOR MEER INFORMATIE EN PLATTEGRONDEN!

Algemene kenmerken:

• Zeer uniek object met vele oude en nieuwe ornamenten uit Europa;
• In 1978 gebouwd en afgewerkt door de hand van Rombouts;
• Volledig omheind perceel;
• Gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming (keuken, serre, toilet en badkamer);
• De rest van de woning is voorzien van luchtverwarming op de begane grond en centrale verwarming in de overige ruimtes;
• Het pand is goed geïsoleerd en volledig voorzien van dubbel glas. Energielabel C.
• Zeer goede en kindvriendelijke woonlocatie;
• Gelegen in Zeelst, nabij woonwijk Meerhoven, Eindhoven en uitgeroepen tot een van de beste wijken van 2020.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10 % van de koopsom.

Brochure

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak