Woonboerderij

Boekelseweg 27

Handel

Verkocht onder voorbehoud

Overzicht & faciliteiten

Kamers9 Badkamers2 Slaapkamers5 Woonruimtes3 Parkeerplaatsen6 EnergielabelA

  • Guesthouse
  • Fitnessruimte
  • Kantoor/praktijk
  • Wijnkelder
  • Speelkamer
  • Paardenwei

Beschrijving

Aan de rand van het historische Brabantse dorp Gemert is deze gigantische woonboerderij (> 3.000 m³) gelegen op een magnifiek perceel van ca. 13.000 m². De woonboerderij is gebouwd in 2020 en u heeft nog de mogelijkheid om de binnenzijde geheel naar uw eigen wens en smaak af te bouwen. Deze unieke woonbestemming telt o.a. ruimte voor 5 riante slaapkamers, 2 badkamers, een guesthouse, kantoor/praktijkruimte en zeer ruime inpandige garage. De woning is zo ingedeeld dat er mogelijkheden zijn voor bijvoorbeeld mantelzorg of dubbele bewoning. Een exclusief object waarbij alles aan de buitenzijde tot in detail is ontworpen en is gebouwd en afgewerkt met zeer hoogwaardige materialen. De ligging van deze woning en het zeer omvangrijke perceel rondom zorgen voor volop privacy en biedt u zowel binnen als buiten de gelegenheid om heerlijk tot rust te komen. De achtergelegen weides bieden ook plaats voor het houden van paarden en/of andere dieren.

De gunstige ligging aan de rand van Gemert met diverse (nieuwe) uitvalswegen zorgen ervoor dat u in korte tijd in Eindhoven of ’s-Hertogenbosch bent. De gemeente Gemert heeft een prachtige historische kern met vele leuke horecagelegenheden en winkels. Voorzieningen als middelbare school, kinderopvang en sportverenigingen zijn alle op fietsafstand gelegen. Deze ligging met rondom een prachtig uitzicht over de landerijen maakt dit object dan ook tot een unicum!

DOWNLOAD ONZE UITGEBREIDE BROCHURE VOOR MEER INFORMATIE EN PLATTEGRONDEN!

Algemene kenmerken:

• Zeer hoogwaardige ruwbouw waarbij gebruik gemaakt is van fraaie en veelal natuurlijke materialen;
• Volledig isolatiepakket aanwezig, waardoor een uitstekend energielabel mogelijk is;
• Sfeervolle en riante rietgedekte woonboerderij welke nog geheel naar eigen smaak en wens verder afgewerkt dient te worden;
• Mogelijkheden voor kantoor/praktijkruimte aan huis;
• Mogelijkheden voor guesthouse, mantelzorg en/of dubbele bewoning (vergunning hiervoor dient koper zelf aan te vragen bij gemeente);
• Fijne rustige ligging in het buitengebied van Gemert en toch op slechts 5 autominuten van de bruisende historische kern met zijn vele restaurants, cafés en winkels;
• Steden als Eindhoven en ’s-Hertogenbosch zijn binnen een half uur met de auto bereikbaar;
• Een overvloede van rust, ruimte en privacy zijn dé kenmerken van dit fraaie object!

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak