Villa

Cannes

€ 11.400.000,– k.k.

Overzicht & faciliteiten

Kamers8 Badkamers5 Slaapkamers5 Woonruimtes2 Parkeerplaatsen4

  • Pool

Beschrijving

Cannes – Basse Californie – Privé en beveiligd domein – Moderne luxueuze villa met uitzicht op zee.

 

In het hart van een privé en beveiligd domein, op wandelafstand van de stranden en de eerste winkels, ontdekt u deze prachtige hedendaagse villa met mooie lijnen die verfijning, design en de laatste technologieën mengen, omgeven door grote erkers van luxueuze materialen.

Ontworpen en gebouwd door een beroemde Italiaanse architect en ontwerper, is dit architectonische hoogstandje van ongeveer 500 m² gebouwd op een vlak aangelegd park met een zwembad met spiegeleffect, dit alles profiteert van een prachtig uitzicht op zee.

BESCHRIJVING

Prive-ingangspoort die leidt naar de achterzijde van de villa met een eigen ingang.

Toegang garage voor 4 auto’s.

WOONNIVEAU

Entree – Drievoudige ontvangstruimte van meer dan 120 m² met zitkamer, salon en eethoek, gevolgd door een volledig uitgeruste keuken, alles uitkomend op een enorm terras en het zwembad.

Twee en-suite slaapkamers met elk een eigen doucheruimte en kleedkamer, uitkomend op het terras en de tuin.

VERDIEPING

Ruime ouderslaapkamer van ongeveer 70 m² met badkamer/douche, toilet, kleedkamer uitkomend op een groot en privé terras van meer dan 60 m² ingericht met een buiten lounge en jacuzzi rondom een Japanse tuin.

In het verlengde op de eerste verdieping, twee tweede slaapkamers en suite met elk een eigen doucheruimte, kleedkamer, uitkomend op een groot terras.

LAGER NIVEAU

Een open ruimte – een TV-lounge met uitzicht op de zwembadvloer door een glazen raam, een fitness- en massageruimte, bijgebouwen en een wasruimte.

Toegang tot de garage voor 4 auto’s.

Lift – vloerverwarming – airconditioning – zwembad.

 

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak