Villa

Cornelis Beerninckstraat 98

Mijdrecht

€ 775.000,- k.k.

Overzicht & faciliteiten

Kamers11 Badkamers1 Slaapkamers6 Woonruimtes2 Parkeerplaatsen2 EnergielabelC

  • Kantoor/praktijk
  • Vijver

Galerij

Beschrijving

Deze zeer ruime vrijstaande villa van maar liefst 282m2 (!) is recent geïsoleerd (energielabel C) en biedt diverse mogelijkheden.

U staat versteld van de ruimte in dit vrijstaande goed onderhouden woonhuis met tuin rondom. Het voorste deel is een volledige woning met 3 verdiepingen, grote woonkamer met open keuken, 5 slaapkamers, een grote badkamer en ruime geïsoleerde zolderruimte met bijkeuken.

Aan de woning zit een tweede geschakeld deel van twee verdiepingen met eigen ingang (het achterhuis). Deze heeft in het verleden gediend als kantoor aan huis. Door de eigen entreemogelijkheden kunnen de twee woningen apart van elkaar benut worden. Gedacht kan worden aan dubbele bewoning zoals mantelzorg/ kangoeroe woning, een gastenverblijf, au pair ruimte, extra woonruimte, praktijkruimte of kantoor aan huis.

Studio110 Architectuur heeft reeds een paar mogelijkheden uitgewerkt voor dit unieke object. Neem hiervoor een kijkje in de brochure. Nog beter is om een afspraak te maken voor een persoonlijke rondleiding, u zult de ruimte en de mogelijkheden dan pas echt goed ervaren.

Het huidige energielabel van de woning is C. Er is een Energie Prestatie Advies rapport opgesteld met heldere toelichting hoe de woning verder te verduurzamen is. Voor energielabel B is een totale investering nodig van ca €32.000. Voor energielabel A is een totale investering nodig van ca. €57.000. Dit rapport is opvraagbaar voor geïnteresseerden.

Dit goed onderhouden huis ligt in de fijne wijk Proostdijland vlakbij het gezellige centrum van Mijdrecht. Scholen en sportvelden op loopafstand, gelegen aan de rand van een park.

KENMERKEN
Bouwjaar 1970
Woonoppervlakte ca. 282m²
Inhoud ca. 1.000m³
Perceel oppervlakte ca. 452m²

BIJZONDERHEDEN
Zeer ruim vrijstaand woonhuis met tuin rondom en uitzicht over het park
Energielabel C
De woning heeft twee aparte ingangen
Dubbele bewoning mogelijk
Kantoor/ praktijk aan huis mogelijk
6 slaapkamers
Grote achterhuis is aan te passen naar verschillende woon-werkbehoeftes
Fijne, prettige wijk Proostdijland
Geliefde wijk vlakbij centrum, scholen en sportvoorzieningen
Centrale ligging t.o.v. de regio’s Amsterdam, Utrecht en Rotterdam

DOWNLOAD ONZE UITGEBREIDE BROCHURE VOOR MEER INFORMATIE

Verkoop onder voorbehoud van gunning.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Brochure

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak