Eengezinswoning

Cornelis Beerninckstraat 98

Mijdrecht

€ 895.000,- k.k.

Overzicht & faciliteiten

Kamers11 Badkamers1 Slaapkamers6 EnergielabelF

  Galerij

  Beschrijving

  Dit is een buitenkans. U staat versteld van de ruimte in dit vrijstaande goed onderhouden woonhuis met tuin rondom. De woning biedt diverse gebruiksmogelijkheden. Aan het voorste gedeelte van de woning zit een tweede geschakeld gedeelte met eigen ingang (het achterhuis). Deze heeft in het verleden gediend als kantoor aan huis. Door de eigen entreemogelijkheden kunnen de twee woningen apart van elkaar benut worden. Gedacht kan worden aan mantelzorg/ kangoeroewoning, een gastenverblijf, au pair ruimte, extra woonruimte, praktijkruimte of kantoor aan huis.

  Een groot huis gelegen in een fijne buurt vlakbij het gezellige centrum van Mijdrecht, scholen en sportvelden, gelegen aan de rand van een park.

  KENMERKEN
  Bouwjaar 1970
  Woonoppervlakte ca. 282m²
  Inhoud ca. 1.000m³
  Perceeloppervlakte ca. 452m²

  BIJZONDERHEDEN
  Zeer ruim vrijstaand woonhuis met tuin rondom en uitzicht over het park
  De woning heeft twee aparte ingangen
  6 slaapkamers en grote kantoorruimte
  Grote achterhuis is aan te passen naar verschillende woon-werkbehoeftes
  Fijne, prettige buurt
  Geliefde wijk vlakbij centrum, scholen en sportvoorzieningen
  Centrale ligging t.o.v. de regio’s Amsterdam, Utrecht en Rotterdam

  DOWNLOAD ONZE UITGEBREIDE BROCHURE VOOR MEER INFORMATIE

  Verkoop onder voorbehoud van gunning.

  Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

  Brochure

  De brochure is binnenkort beschikbaar

  Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

  De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

  Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

  Stuur mij meer informatie of maak een afspraak