Villa

De Buytencamp 3

Bakel

€ 1.100.000,- k.k.

Overzicht & faciliteiten

Kamers11 Badkamers3 Slaapkamers5 EnergielabelA

  • Jacuzzi
  • Airconditioning

Galerij

Beschrijving

Deze onder architectuur tot stand gekomen villa uit 1999 is met recht een meesterwerk te noemen. De villa heeft een statige uitstraling door de riante vertrekken en de plafondhoogtes van ca. 3 meter. Het geheel is gelegen op een bosrijke locatie in villawijk “Hoekendaal” van Bakel. Deze exclusieve villa gedekt met prachtige Portugese Leisteen beschikt over een fraaie oprijlaan en een uitzonderlijk riant souterrain. Het biedt een zeer rustige en groene woonomgeving met enorm veel privacy doordat de achtertuin grenst aan het bosgebied. Behalve de oase van rust die de omringende tuin biedt, is de woning aan de binnenzijde voorzien van veel luxe, alarminstallatie, 5 slaapkamers en 3 badkamers.

De woning is op goede woonstand gelegen met uitsluitend vrijstaande villa’s in de directe omgeving. De uitstekende geografische ligging op slechts 10 autominuten van Helmond en 25 autominuten van het centrum van Eindhoven en toch middenin de natuur maken dit object uitzonderlijk. Diverse uitvalswegen maken de verbinding naar de A67 (Venlo -Eindhoven) en N279 (Helmond – ‘s Hertogenbosch) zeer gemakkelijk te bereiken. Scholen, winkels, sportfaciliteiten en andere openbare voorzieningen zijn alle in de directe omgeving gelegen.

DOWNLOAD ONZE UITGEBREIDE BROCHURE VOOR MEER INFORMATIE EN PLATTEGRONDEN!

Algemene kenmerken:

• Zeer luxe afgewerkte royale villa met uniek elementen op gewilde en bosrijke woonlocatie;
• De woning is voorzien van een alarminstallatie;
• De woning is uitgerust met een stofzuigersysteem;
• Gehele perceel is omheind en aan de voorzijde voorzien van 2 elektrische toegangspoorten;
• Souterrain van ruim 200 m² en plaats voor ca. 6 auto’s;
• Voorzien van 5 royale slaapkamers en 3 badkamers;
• De gehele achterzijde voorzien van rolluiken;
• Fraaie serre met glazen schuifpui recentelijk aangebouwd;
• Groenrijke en privacy biedende achtertuin grenzend aan bosrijke omgeving!

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10 % van de koopsom.

Brochure

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak