Villa

De Piano 4

Beek En Donk

€ 845.000,- k.k.

Overzicht & faciliteiten

Kamers7 Badkamers2 Slaapkamers5 Woonruimtes1 Parkeerplaatsen3 EnergielabelA

  • Kantoor/praktijk
  • Speelkamer

Galerij

Beschrijving

Unieke instapklare en zeer royale vrijstaande woning gelegen op fraaie locatie in nieuwe woonwijk “Laarsche Velden” te Beek en Donk. Deze woning bevindt zich op loopafstand van het winkelplein en beschikt over maar liefst 5 slaapkamers en 2 badkamers! De ligging is op een rustige en kindvriendelijke locatie gelegen aan een uiterst rustige woonstraat. Een uitstekend onderhouden woonhuis, welke tot in de kleinste details met veel zorg is ontworpen en afgewerkt! Een inpandige kantoorruimte, royaal bijgebouw mét overkapping en ruime oprit mogen uiteraard niet ontbreken bij deze luxe woning!

De geografische ligging is ideaal te noemen, omdat de verbinding naar de A50 en A270 op korte afstand is, terwijl ook het winkelplein “Heuvelplein”, diverse sportfaciliteiten en het medisch centrum op loop- en fietsafstand van de woning zijn gelegen.

DOWNLOAD ONZE UITGEBREIDE BROCHURE VOOR MEER INFORMATIE EN PLATTEGRONDEN!

Algemene kenmerken:

• Instapklare vrijstaande villa in 2009 gebouwd en gelegen op een privacy biedend perceel van bijna 560 m²;
• Royale woonruimtes en slaapkamers wat voor optimaal wooncomfort zorgt;
• De woongedeeltes welke zijn voorzien van tegels en de natte ruimtes zijn voorzien van vloerverwarming;
• Gesitueerd op een rustige locatie in kindvriendelijke recent gebouwde woonwijk;
• Ideale gezinswoning met maar liefst 5 slaapkamers en 2 badkamers;
• Royale garage met oprit welke plaats biedt voor meerdere voertuigen;
• Onder de gehele woning is een kruipruimte aangelegd;
• De woning is voorzien van inbouw- en sensorverlichting.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10 % van de koopsom.

Brochure

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak