Villa

Dennenlaan 7

Oud-Turnhout

€ 1.995.000,- k.k.

Overzicht & faciliteiten

Kamers14 Badkamers5 Slaapkamers6 Woonruimtes3 Parkeerplaatsen14 EnergielabelB

  • Zwembad (binnen)
  • Sauna
  • Fitnessruimte
  • Kantoor/praktijk
  • Wijnkelder
  • Jacuzzi
  • Stoombad
  • Speelkamer
  • Tennisbaan

Galerij

Beschrijving

Op één van de mooiste locaties in Oud-Turnhout en heerlijk verscholen achter uw eigen oprijlaan bevindt zich dit riant en tijdloos landhuis. Het biedt u 5 slaapkamers, 4 badkamers, binnenzwembad en wellness, tennisveld, een schitterende orangerie en een ondergrondse parkeerkelder voor ruim 14 wagens. Dit alles op een tot in de puntjes onderhouden domein van maar liefst 13.000m², aangelegd met een prachtige zonneterrassen, natuurlijke vijver en parktuin. Hier woont u in alle rust en volledige privacy, en toch op slechts enkele autominuten van de E34, met een vlotte verbinding naar zowel Antwerpen als Eindhoven.

Parterre:

De inkomhal met gastentoilet en garderobe biedt toegang tot het bureau en alle leefruimtes, telkens met een schitterend zicht op de tuin en de terrassen. Hier heeft u meerdere zithoeken, de eetkamer en een werkelijk prachtige orangerie in staal die u winter en zomer het gevoel geeft midden in de tuin te leven. De recente leefkeuken (Bulthaup) met ontbijthoek is compleet uitgerust voor de hobbykok met kwaliteitstoestellen van Miele en Atag (oven, combi-oven, stoomoven, warmhoudlade, vaatwasser, gasfornuis, 2 koelkasten en diepvries). Verder nog een binnenzwembad met jetstream, aparte jacuzzi, gashaard, toilet en douche. Een ruime, dubbele garage maakt deze verdieping compleet.

Eerste etage:

In de linkervleugel bevindt zich de hoofdslaapkamer met ensuite dressing, balkon en luxe badkamer. Vervolgens zijn er nog 3 slaapkamers met elk een eigen badkamer. Via de linnenkamer bereikt u een 5e (slaap)kamer. Deze is via een aparte trap bereikbaar en bijgevolg ideaal voor uw kantoor of au-pair.

Tweede etage:

De bovenste verdieping is te bereiken via een vaste trap, en is ingericht als bergzolder en een multifunctionele kamer (eventueel bureau, speelkamer of extra slaapkamer).

Souterrain:

De volledige woning is onderkelderd met onder meer een werkplaats, technische ruimtes, voorraadkelders, wijnkelder en wellness met sauna en stoomcabine. Grootste troef hier is de parkeerkelder voor ruim 14 wagens, uitgerust met een wasinstallatie, klimatisatie, dames- en herentoilet, … Kortom, ideaal voor de autoliefhebber.

Exterieur:

Het domein van circa 1,3ha is tot in de perfectie onderhouden en voorzien van een tennisveld met rubber coating, riante zuid en west georiënteerde terrassen, een natuurlijke vijver, rozentuin en bos. Het perceel bestaat uit meerdere, samengevoegde villakavels en bevindt zich op het hoogste punt in Oud-Turnhout. Het geheel is tot slot volledig omheind en te bereiken via een lange, private oprijlaan.

Algemene kenmerken:

– Airco in de slaapkamers;
– Centrale verwarming op aardgas, combinatie van vloerverwarming, radiatoren en convectoren;
– Lift mogelijk;
– Overal alarm;
– Camerabeveiliging;
– Sproeiinstallatie op grondwater;
– Centraal stofzuigersysteem;
– Zeer gunstige EPC-score van 178 kWh/m²/jaar.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10 % van de koopsom.

Dit pand wordt verkocht door onze Belgische partner De Boer & Partners in Turnhout België.

Deze informatie is samengesteld door onze partner De Boer & Partners in Turnhout België, om u een indruk te geven van dit object. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden bij en met onze partner De Boer & Partners. Vanuit Nederland verzorgen wij enkel de marketing activiteiten voor de Belgische woningen in Nederland. Afspraken voor een bezichtiging en/of andere informatie en voorwaarden over deze woning verloopt uitsluitend via De Boer & Partners. Statig Wonen is dan ook geen bemiddelaar in deze.

Brochure

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak