Villa

Fayence

€ 750.000.k.-k.

Overzicht & faciliteiten

Kamers5 Badkamers4 Slaapkamers4 Parkeerplaatsen2

  • Tennisbaan
  • Zwembad
  • Spa

Beschrijving

Villa in een knus beveiligd domein in Fayence.

Deze Provençaalse villa met alle moderne voorzieningen ligt in een gezellig beveiligd domein dat een restaurant, spa, zwembad en tennisbaan tot uw beschikking heeft plus dat het huis ook zijn eigen verwarmde zwembad heeft!

Het is vorig jaar gerenoveerd, heeft 125.33 m² bewoonbaar oppervlak, een mooie aangelegde tuin, met automatische besproeiing, van 558.4 m² en is gelegen in Fayence ook wel bekend als het achterland boven Saint Raphaël en Cannes, dichtbij de schattige dorpjes zoals Seillans, Saint-Paul-en-Forêt en Montauroux.

De villa heeft een woonkamer, met openhaard, die doorloopt naar de ruime open keuken, volledig uitgerust, en uitkomt op het terras bij het zwembad.

Boven een master slaapkamer met haar eigen badkamer incl. toilet, nog 2 slaapkamers met ieder hun eigen badkamer met douche, een kleinere slaapkamer voor de kleintjes of kantoor of kleedkamer en nog een apart toilet.

Op de begane grond is nog een slaapkamer met haar eigen inloopdouche en heeft directe toegang naar het terras en het zwembad.

Het heeft een overdekt terras wat perfect is voor de warme zomermaanden, een BBQ-gedeelte en een buitendouche.

Het ruime zwembad is 10 x 5 m., verwarmd, en heeft een automatisch uitrolbare zwembad afdekking.

Verder een inpandige ruime garage (waar ook ruimte is voor de wasmachine en droger) en toegang geeft via de binnenkant van het huis.

Buiten ook eigen parkeerplaatsen en voldoende parkeergelegenheid binnen het domein.

Deze villa is ook zeer goed verhuurbaar in het seizoen.

Brochure

 

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak