Landhuis

Geelsebaan 45

Retie

€ 1.025.000,- k.k.

Overzicht & faciliteiten

Kamers5 Badkamers2 Slaapkamers4 Woonruimtes1 Parkeerplaatsen6

  • Guesthouse
  • Zwembad (buiten)
  • Sauna
  • Kantoor/praktijk
  • Wijnkelder
  • Speelkamer
  • Domotica

Galerij

Beschrijving

Rietgedekte langgevelhoeve (1955) naar de hand van Vlaams heemkundige Jozef Weyns (Stichter Bokrijk) met 5 slaapkamers, 2 badkamers, groot bijgebouw en buitenzwembad, op ca 5.520m². Deze hoeve werd in 2005 met veel smaak gerenoveerd en met behoud van talrijke authentieke elementen zoals houten vloeren, open haard, schrijnwerk, trap, … etc. Het bijgebouw (160m²) in dezelfde stijl, biedt u de mogelijkheid tot praktijk of kantoor aan huis, maar kan tevens dienen als gastenverblijf.

Gelijkvloerse verdieping

Inkomhal met gastentoilet en toegang tot het bureel met bibliotheekkasten. De woonkamer in U-vorm heeft een prachtige open haard op hout en is voorzien van ingemaakte kasten. De keuken in landelijke stijl is voorzien van volgende kwaliteitstoestellen: microgolfoven (Miele), koffiezetapparaat (Miele), vaatwasmachine (Miele), fornuis met inductiekookplaat (Schott Ceran) en een grote ingebouwde koelkast (Amana). Aansluitend heeft u enerzijds een praktische berging met uitgietbak en alle aansluitingen voor wassen en drogen, en anderzijds de eetkamer met toegang tot het terras.

Eerste verdieping

De oorspronkelijke, gezandstraalde eiken trap brengt u naar de 1e verdieping. Hier bevinden zich 4 slaapkamers (waarvan 2 met ingemaakte kasten en wastafel), een douchekamer en de hoofdslaapkamer met dressingkasten en ensuite badkamer, afgewerkt met carrera marmer en massief teck hout en voorzien van een ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel.

Buitengebeuren en bijgebouw

De besloten en omheinde tuin is mooi aangelegd naar een ontwerp van tuinarchitect Ludo Dierckx en is voorzien van meerdere terrassen, een buitenzwembad (5x10m) met solar roldek, houten carport en een rietgedekt bijgebouw met garage en dubbele carport. Het bijgebouw is momenteel ingericht als kantoren met opslagruimte in de mezzanine, kitchenette en douchekamer met sauna.

Bijzonderheden:

– Authentiek houten schrijnwerk, combinatie van enkele en dubbele beglazing;
– Verwarming op aardgas met radiatoren, condensatieketel (Buderus) van 2008;
– Beregeningsinstallatie;
– Domotica (draadloze schakelaars);
– Dak werd geïsoleerd (muren niet);
– Zolder toegankelijk via luik, kan omgevormd worden tot extra kamers.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10 % van de koopsom.

Dit pand wordt verkocht door onze Belgische partner De Boer & Partners in Turnhout België.

Deze informatie is samengesteld door onze partner De Boer & Partners in Turnhout België, om u een indruk te geven van dit object. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden. Alle genoemde vierkant meters van o.a. woonoppervlakte en dergelijke zijn naar Belgische meet maatstaven en uitdrukkelijk niet naar de Nederlandse branche brede meetmethode.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden bij en met onze partner De Boer & Partners Turnhout. Vanuit Nederland verzorgen wij enkel de marketing activiteiten voor deze villa in Nederland. Afspraken voor een bezichtiging en/of andere informatie en voorwaarden over deze woning verloopt uitsluitend via De Boer & Partners. Statig Wonen is dan ook geen makelaar/bemiddelaar in deze.

Brochure

De brochure is binnenkort beschikbaar

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak