Villa

Grasse

€ 2.095.000,– k.k.

Overzicht & faciliteiten

Kamers10  Slaapkamers8 Woonruimtes3

  • Guesthouse
  • Pool

Beschrijving

GRASSE, villa met ruim gastenverblijf en bijgebouwen.

Deze Provençaalse villa van 370 m² (totaal 740 m²) met 5 slaapkamers ligt in een zeer rustig gebied van deze Zuid Franse streek bij Grasse, in een klein beveiligd privédomein, vlakbij het centrum van Mouans-Sartoux.

Het biedt een bijna volledig vlakke tuin van meer dan een hectare met een verwarmd overloopzwembad waar u kunt genieten van een onbelemmerd uitzicht.

Op één niveau bestaat het uit een grote woonkamer met open haard, een aparte keuken, 5 slaapkamers met een vrij uitzicht op de tuin en een mezzanine (entresol) kantoor.

Daarnaast in een bijgebouw is een speelkamer, een kunstenaarsatelier, een ruime garage, een (wijn) kelder en een volledig onafhankelijk 4-kamer appartement.

Verschillende terrassen bieden de mogelijkheid om te genieten van lunches en diners in de schaduw van de majestueuze palmbomen.

Extra’s:

Airconditioning – openhaard – internet – elektrische rolluiken – automatische tuin irrigatie, buitenverlichting – alarmsysteem – carport – automatische toegangspoort – verwarmd overloop zwembad – kunstenaarsatelier – gastenverblijf.

Het is rustig gelegen in een beveiligd privédomein zonder vis-à-vis.

Gemakkelijke toegang tot de snelweg, dicht bij Sophia Antipolis, en de kust op slechts 20 minuten afstand.

 

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak