Villa

Grimaud

Saint-Tropez

€ 3.950.000,– k.k.

Overzicht & faciliteiten

Kamers8 Badkamers4 Slaapkamers4 Woonruimtes2 Parkeerplaatsen1

  • Pool

Beschrijving

Eigentijdse villa met prachtig uitzicht op zee

Deze prachtige, op het zuiden gelegen, eigentijdse villa is gelegen op slechts 800 meter van het strand en dicht bij de gerenommeerde 18-hole Golfclub van Beauvallon.

Het strakke en stijlvolle interieur bestaat uit luxe elementen en hoogwaardige inbouw-meubelen. De villa heeft een prachtig uitzicht over de zee en de baai van Saint Tropez.

Gelegen in een rustig domein komt de villa met een mediterrane tuin van 3200 m², mooi aangelegd met palmbomen, cactussen en kurkeiken.

Het zonlicht overspoelt deze villa van 360 m² en bestaat uit:

– Begane grond: hal met gastentoilet en een garderobe, een grote woonkamer van meer dan 150 m² en aangrenzend een volledig uitgeruste moderne keuken, die leidt naar een eetkamer, die op zijn beurt uitkomt op het grote terras en het (verwarmbare) overloop zwembad (12 x 6 m).

– Tuinniveau: heeft 3 slaapkamers met toegang tot de tuin, elk met een eigen badkamer en toilet en eigen terrassen.

De wasruimte en de kleedkamer completeren de faciliteiten op deze verdieping.

– Eerste verdieping: een grote hal leidt naar de master bedroom suite met badkamer, aparte wc, en een balkon van waaruit het prachtige uitzicht op zee kan worden bewonderd.

Verder is er op dit niveau een bibliotheek of studeerkamer met zithoek, een zonnig dakterras met interne en externe toegang.

De moderne architectuur van deze villa gaat goed samen met de mooie materialen zoals teak, marmer en steen.

Een prachtig verwarmd overloop zwembad (12 x 6 m) omgeven door een ruim lounge dek is perfect om te genieten van het prachtige uitzicht op zee en de omliggende heuvels van Saint Tropez en Grimaud.

Dubbele garage plus parkeerplaats voor auto’s – alarmsysteem met videobewaking via mobiele telefoon – airconditioning – elektrische rolluiken – binnen en buiten Bose sound system – automatische tuin irrigatie – automatische poort.

 

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak