Villa

Groes 2

Beek En Donk

Verkocht onder voorbehoud

Overzicht & faciliteiten

Kamers8 Badkamers2 Slaapkamers5 Woonruimtes1 Parkeerplaatsen2 EnergielabelA

  • Kantoor/praktijk
  • Speelkamer

Galerij

Beschrijving

Maak kennis met deze instapklare en royale vrijstaande woning gelegen in fraaie nieuwbouwlocatie te Beek en Donk. Deze woning bevindt zich op loopafstand van het winkelplein en beschikt over maar liefst 5 slaapkamers! Deze woning is op een rustige en kindvriendelijke locatie gelegen aan een lommerrijke woonstraat. Een uitstekend onderhouden woonhuis, welke zeer energiezuinig is door een warmtepomp en 30 zonnepanelen! Een vrijstaande garage en royale oprit mogen uiteraard niet ontbreken bij deze luxe woning!

De geografische ligging is ideaal te noemen, omdat de verbinding naar de A50 op korte afstand is, terwijl ook het winkelplein “Heuvelplein”, diverse sportfaciliteiten en het medisch centrum op loop- en fietsafstand van de woning zijn gelegen.

DOWNLOAD ONZE UITGEBREIDE BROCHURE VOOR MEER INFORMATIE EN PLATTEGRONDEN!

Algemene kenmerken:

• Instapklare vrijstaande villa in 2016 gebouwd en gelegen op een perceel van bijna 500 m²;
• Energiezuinige gasloze woning (met uitzondering van gashaard);
• Warmtepomp aanwezig wat voor een optimaal wooncomfort zorgt;
• Voorzien van een Aquados waterontkalker;
• Voorzien van 30 zonnepanelen welke in 2021 zijn geïnstalleerd;
• De gehele woning is voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling;
• Gesitueerd op een rustige locatie in kindvriendelijke nieuwbouwwijk;
• Ideale gezinswoning met maar liefst 5 slaapkamers;
• Gehele woning voorzien kunststof kozijnen en deuren met uitzondering van de voor- en achterdeur;
• Royale vrijstaande garage met oprit welke plaats biedt voor meerdere voertuigen;
• Heerlijke zonnige achtertuin op Zuiden gelegen.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10 % van de koopsom.

Brochure

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak