Villa

Hoekendaal 5

Bakel

€ 950.000,- k.k.

Overzicht & faciliteiten

Kamers9 Badkamers2 Slaapkamers6 Woonruimtes2 Parkeerplaatsen6 EnergielabelD

  • Zwembad (buiten)
  • Fitnessruimte
  • Kantoor/praktijk
  • Speelkamer

Galerij

Beschrijving

Een uitzonderlijk royaal landhuis (1.400 m³) met veel grandeur, gelegen in villawijk ‘Hoekendaal’ in een prachtige bosrijke omgeving met ultieme rust, ruimte en privacy. Deze woning biedt een fantastische uitkijk vanuit zowel de eetkamer, de keuken en diverse slaapkamers naar het fraaie perceel rondom van ruim 5.200 m² en harmoniseert optimaal met de natuur in deze rustgevende omgeving. 6 slaapkamers, 2 badkamers, een dubbele inpandige garage en een riant bijgebouw maken dit object uniek in zijn soort, hierdoor is deze woning met recht een familiehuis te noemen!

De uitstekende geografische ligging op slechts 10 autominuten van Helmond en 25 autominuten van het centrum van Eindhoven en toch middenin de natuur maken dit object uitzonderlijk. Diverse uitvalswegen maken de verbinding naar de A67 (Venlo -Eindhoven) en N279 (Helmond – ‘s Hertogenbosch) zeer gemakkelijk te bereiken. Scholen, winkels, sportfaciliteiten en andere openbare voorzieningen zijn alle in de directe omgeving gelegen.

DOWNLOAD ONZE UITGEBREIDE BROCHURE VOOR MEER INFORMATIE EN PLATTEGRONDEN!

Algemene kenmerken:

• Stijlvolle bosvilla op schitterende perceel van ruim 5.200 m²;
• Ideale ligging op het Zuidwesten in befaamde villawijk ‘Hoekendaal’;
• De villa is voorzien van 6 slaapkamers en 2 badkamers;
• Veel privacy en toch op enkele minuten van het centrum van Bakel;
• Voorzien van alarminstallatie;
• Beregeningsinstallatie aanwezig in de gehele tuin;
• Multifunctionele ruimtes aanwezig waaronder kantoorruimte en werkplaats/hobbyruimte;
• Vanwege het grote woonoppervlak van deze villa en de goede indeling is het mogelijk om deze te gebruiken voor bijvoorbeeld mantelzorg/inwonende ouders en/of au pair
• Waanzinnige rustige en privacy biedende locatie!

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10 % van de koopsom.

Brochure

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak