Villa

Hugo Thijssensplein 6

Beek En Donk

Verkocht onder voorbehoud

Overzicht & faciliteiten

Kamers6 Badkamers1 Slaapkamers4 Woonruimtes2 Parkeerplaatsen3 EnergielabelC

  • Kantoor/praktijk
  • Jacuzzi
  • Speelkamer

Beschrijving

Maak kennis met deze royale gezinsvilla welke aan de achterzijde gelegen is aan de “Zuid-Willemsvaart”! De villa bevindt zich op loopafstand van het winkelplein en beschikt over maar liefst 4 slaapkamers! Deze villa is op een rustige locatie gelegen aan een lommerrijke woonstraat met aan de voorzijde een fraai en wijds uitzicht. Deze woning laat zich kenmerken door een prachtige lichte en moderne woonkeuken, een inpandige garage, en fraai aangelegde achtertuin welke op het zuidoosten is gesitueerd en optimale privacy biedt.

De geografische ligging is meer dan goed te noemen, omdat bijvoorbeeld de verbinding naar de A50 (Den Bosch – Eindhoven) op korte afstand is, terwijl ook het winkelplein “Heuvelplein”, diverse sportfaciliteiten en het medisch centrum op loop- en fietsafstand van de woning zijn gelegen.

DOWNLOAD ONZE UITGEBREIDE BROCHURE VOOR MEER INFORMATIE EN PLATTEGRONDEN!

Algemene kenmerken:

• Instapklare vrijstaande villa gelegen op een magnifiek perceel van circa 1.170 m²;
• Zeer riante leef-/woonkeuken;
• Gesitueerd op een rustige woonlocatie met uitsluitend bestemmingsverkeer;
• Ideale gezinswoning met maar liefst 4 slaapkamers;
• Inpandige garage en ruime oprit voor 3 auto’s;
• Buitenjacuzzi aanwezig;
• Fraaie achtertuin op Zuidoosten gelegen;
• Uitstekende geografische ligging op 10 autominuten van Helmond, 20 autominuten van Eindhoven en 25 autominuten van Den Bosch.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10 % van de koopsom.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak