Landhuis

Kaldersedijk 15

Helmond

€ 1.625.000,- k.k.

Overzicht & faciliteiten

Kamers6 Badkamers2 Slaapkamers4 Woonruimtes3 Parkeerplaatsen6

  • Kantoor/praktijk
  • Paardenstal
  • Bioscoop
  • Bar
  • Speelkamer

Galerij

Beschrijving

Aan de rand van gewilde woonwijk Brandevoort, uitkijkend over natuurgebied en landerijen, ligt aan een rustige toegangsweg dit fraaie landhuis met paardenfaciliteiten. Met veel oog voor kwaliteit en stijl is dit landhuis in 2018 compleet gerenoveerd met hoogwaardige materialen. Met als resultaat een fantastisch eigentijds landhuis met stallencomplex, binnenbak, longeercirkel, stapmolen en buitenbak, gelegen op een volledig omheind perceel van ruim 8.500 m². Dit landhuis wordt omringd door een prachtige tuin, met daarop een vrijstaande dubbele garage met bovengelegen kantoor/praktijkruimte. De geografische ligging nabij Eindhoven is ideaal te noemen, omdat u zich binnen enkele minuten op de A270 bevindt, terwijl ook de bossen en winkelvoorzieningen op loop- en fietsafstand van de woning zijn gelegen.

DOWNLOAD ONZE UITGEBREIDE BROCHURE VOOR MEER INFORMATIE EN PLATTEGRONDEN!

Manege:

Voor de paardenliefhebber is dit een uitermate geschikt object door de aanwezigheid van een binnen rijhal, onderverdeeld in een stalruimte, en rijgedeelte, negen professionele paardenboxen, kantine met keukenblok, toiletruimte, wasruimte, verwarmde zadelkamer, twee geheel betegelde wasplaatsen (warm/koud water/solarium) en opslagruimte met (hooi) zolder. De grotendeels geïsoleerde en verwarmde rijhal is opgetrokken uit metselwerk en met golfplaten bedekt. Een centrale gang biedt toegang tot de ruime kantine met complete pantry en een meterkast. Een geheel betegelde toiletruimte, welke is uitgerust met een wandcloset, fonteintje en natuurlijke ventilatie. De verwarmde zadelkamer is voorzien van verdeelkast, bergruimte, opstelling van de Cv-installatie en de waterzuiveringsinstallatie. De binnenbak (20 m. x 40 m.) is voorzien van een Agterberg bodem. De 9 professionele paardenboxen zijn voorzien van hardhouten voorwanden, metselwerk tussenwanden, buitenluiken, een scrobputje en een water- en voerbak. Tevens zijn er 2 geheel betegelde wasplaatsen met warm en koud water en een solarium. Aan de achterzijde van de rijhal biedt een grote schuifdeur toegang tot de grote opslagruimte, uitermate geschikt voor opslag van hooi en stro. Vanuit de opslagruimte middels de grote schuifdeur bevinden zich links op het erf een stapmolen, longeercirkel, mestvaalt en buitenbak.

Securiteit:

Dit landhuis heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Door de alarminstallatie, veiligheidssloten, beveiligingscamera’s en hekwerk kunt u geheel zorgeloos genieten in en rondom uw woning.

Energie utiliteit:

Dit landhuis volledig geïsoleerd en tevens voorzien van vloerverwarming.

Subsistentie:

De gehele woning is in 2018 compleet gerenoveerd en uitgevoerd met hoogwaardige materialen o.a. nieuw sanitair en tegelwerk, volledig nieuw glad stucwerk, nieuwe eikenvloeren, etc. De woning is zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde in 2019 voorzien van schilderwerk. Kenmerkend voor dit landhuis is de eigentijdse stijl en de luxe afwerking.

Situering:

Gesitueerd op een rustige locatie aan de rand van de zeer gewilde en jonge woonwijk Brandevoort. Landhuis met vrij uitzicht en nabij het centrum van Brandevoort. De geografische ligging nabij Eindhoven is ideaal te noemen, omdat u zich binnen enkele minuten op de A270 bevindt, terwijl ook de bossen, voetbalclub, scholen en winkelvoorzieningen op loop- en fietsafstand van de woning zijn gelegen.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10 % van de koopsom.

Brochure

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak