Villa

La Garde-Freinet

€ 2.200.000,– k.k.

Overzicht & faciliteiten

Kamers13 Badkamers9 Slaapkamers10

  • Zwembad (buiten)
  • Pool
  • Airconditioning

Beschrijving

Dit prachtige pand profiteert van 5 HA grond, grotendeels vlak land, bestaande uit een eikenbos doorkruist door een beek, en zijn eigen wijngaard.

Prachtige olijfbomen en enkele palmbomen sieren deze mooie plek midden in de natuur zonder enige vis-à-vis, op een geliefde plek in
dit pittoreske dorpje op 20 min. afstand van Saint-Tropez.

Deze authentieke Mas bestaat uit een stenen hoofdhuis, een studio en een gastenverblijf.

De renovatie werd uitgevoerd met behoud van charme van de omgeving.

Het hoofdhuis bestaat uit een woonkamer met open haard, een grote, volledig ingerichte, keuken en een kantoor met directe toegang
tot de woonkamer.
In totaal 3 slaapkamers waarvan 1 master bedroom ensuite met kleedruimte en de 2 overige slaapkamers delen een doucheruimte.
Een studio met een kleine open keuken, een woonkamer, een slaapgedeelte en een doucheruimte.
Wijnkelder en garage. Het aparte gastenverblijf heeft een gezellige woonkamer met open haard, open keuken en een terras met
prachtig uitzicht. 2 slaapkamers met douchekamer. Eventueel ook te verhuren.
Zwembad met zonneterras, een petanquebaan (Jeu de Boules), ruime parkeergelegenheid en carports.
Automatische tuinbesproeiing en automatische verlichting.

 

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak