Villa

Middenweg 20

Tienhoven

€ 2.250.000,– k.k.

Overzicht & faciliteiten

Kamers8 Badkamers2 Slaapkamers3 Woonruimtes3 Parkeerplaatsen10

 • Kantoor/praktijk
 • Vijver

Beschrijving

Dit prachtige, statige landhuis heeft alle luxe en comfort en ligt werkelijk op een unieke locatie in het plassengebied tussen Utrecht en Amsterdam. Wonen, werken en recreëren op bijna 6.000m2 eigen grond in een prachtig waterrijk polderlandschap (Bethune polder) omarmd door de Loosdrechtse en de Maarseveense plassen.

Het unieke, vrijstaande landhuis is door de huidige bewoners onder architectuur gebouwd in 2007. De liefde voor kwaliteit, luxe en woongenot is voelbaar en zichtbaar in de gehele woning. De woning is op traditionele wijze gebouwd met gebruik van zeer hoogwaardige materialen en is voorzien van domotica. De binnenhuisarchitect heeft over elk detail grondig nagedacht. Het uiterst hoogwaardige afwerkingsniveau én de werkelijk meer dan uitstekende staat van onderhoud is echt een bijzondere vermelding waard.

De prachtig aangelegde ruime tuin heeft diverse, zonnige terrassen aan het water en nodigt u uit om het jaar rond buiten te genieten. Rondom de woning heeft u prachtige vergezichten en kunt u volledig tot rust komen. Grenzend aan de tuin heeft u ook nog de beschikking over een prachtig stuk eigen weiland.

Kortom, een schitterend landhuis op bijna 6.000m² eigen grond op een prachtige, centrale, groene plek in Nederland. Het ultieme gevoel van rust en vrijheid en toch zijn Utrecht, Schiphol en Amsterdam met slechts 30 autominuten dichtbij. Het dorp Tienhoven (gemeente Stichtse Vecht) is een intiem klein dorp en heeft maar liefst 12 inschrijvingen in het Rijksmonumentenregister. Er is een basisschool aanwezig. Middelbare scholen in Breukelen en Maarssen zijn per fiets goed te bereiken.

DOWNLOAD ONZE UITGEBREIDE BROCHURE VOOR MEER INFORMATIE.

Algemene kenmerken:

 • Royaal perceel van ca 6.000 m² met veel privacy;
 • Afwerkingsniveau en staat van onderhoud uitzonderlijk hoog;
 • Souterrain van 115m² met groot kantoor;
 • Domotica en alarminstallatie in de gehele woning;
 • Uitgebreid en uniek lichtplan in de gehele woning;
 • Diverse vaste maatwerkkasten in verschillende ruimtes;
 • Stofzuigersysteem op alle verdiepingen;
 • Waterontharding systeem AquaCell aanwezig (kalkvrij water);
 • Volledig aangelegde tuin met bomen en vaste planten;
 • Veel parkeergelegenheid op eigen terrein met oplaadvoorziening voor elektrische auto;
 • Prachtige en rustige locatie met vrij uitzicht over de landerijen;
 • Goede geografische ligging t.o.v. Utrecht, Amsterdam en Schiphol.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10 % van de koopsom.

Brochure

 

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak