Villa

Plascassier

€ 1.700.000,– k.k.

Overzicht & faciliteiten

Kamers8 Badkamers3 Slaapkamers5

  • Pool

Beschrijving

Provençaalse villa met zwembad, olijfgaard en panoramisch uitzicht op de heuvels.

Gelegen in een gewilde en rustige locatie in de buurt van Valbonne en Mougins, biedt deze traditionele Provençaalse stijl villa een panoramisch vrij uitzicht op het omliggende landschap met prachtige zonsondergangen op het westen.

De villa met 8 kamers waarvan 5 slaapkamers biedt ruime woongedeelten met een entreehal, een bibliotheek een woonkamer met hoog plafond en schuifpuien, een centrale open haard, een open keuken met eethoek, een wasruimte, een master slaapkamer met haar badkamer, vier extra slaapkamers met 2 badkamers en een kantoor.

Op een mediterraans perceel van 10.600 m² met 80 olijfbomen.

 

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak