Villa

Provinciale weg 16

Lieshout

Verkocht onder voorbehoud

Overzicht & faciliteiten

Kamers4 Badkamers2 Slaapkamers3 Woonruimtes1 Parkeerplaatsen3 EnergielabelA

  • Bar
  • Speelkamer
  • Airconditioning

Galerij

Beschrijving

Met uitzicht over groen en landerijen, ligt deze moderne vrijstaande semibungalow, gebouwd in 2012. Deze ideale levensloopbestendige woning heeft een strakke en tijdloze afwerking en beschikt over een ruime slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de etage bevinden zich ook nog twee slaapkamers en een badkamer. De woning is voorzien van een alarminstallatie, een riante vrijstaande garage met carport en een fraai aangelegde achtertuin. Met een geraffineerde afwerking en uitstekend onderhoud biedt deze woning, gelegen op een ruim perceel van 955 m², de ideale omstandigheden om te genieten van echte privacy en rust.

Dit unieke object is gelegen aan de rand van Lieshout, het befaamde dorp door de bekende bierbrouwerij waar de familie Swinkels al zeven generaties bier brouwt volgens een uniek familierecept. De uitstekende geografische ligging is ideaal te noemen omdat u zich binnen slechts twintig autominuten in zowel Eindhoven als Helmond bevindt. In de dorpskern zijn alle basisvoorzieningen aanwezig zoals een supermarkt, basisschool, medisch centrum en diverse sportvoorzieningen.

DOWNLOAD ONZE UITGEBREIDE BROCHURE VOOR MEER INFORMATIE EN PLATTEGRONDEN!

Algemene kenmerken:

• Riant vrijstaand en hoogwaardig afgewerkt woonhuis op groenrijke en privacy biedende woonlocatie;
• De woning beschikt over 3 royale slaapkamers en 2 badkamers, waarvan 1 slaapkamer en 1 badkamer op de begane grond;
• Nagenoeg de gehele woning voorzien van vloerverwarming;
• Voorzien van alarminstallatie, elektrische toegangspoort en een volledig omheind perceel;
• Er zijn 11 zonnepanelen geïnstalleerd en de woning heeft energielabel A;
• De woonkamer en overloop zijn voorzien van airconditioning;
• Instapklaar en levensloopbestendig!

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10 % van de koopsom.

Brochure

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak