Villa

Ramatuelle

€ 26.000.000,– k.k.

Overzicht & faciliteiten

Kamers8 Badkamers6 Slaapkamers5 Woonruimtes2 Parkeerplaatsen4

  • Pool

Beschrijving

Een fabuleuze luxe villa op slechts enkele minuten van Saint Tropez en 500 meter van het strand.

Deze prachtige moderne villa is te vinden in het prestigieuze gebied van Ramatuelle. Een prachtige kustplaats grenzend aan het wereldberoemde dorp Saint-Tropez. Deze unieke woning ligt op slechts een steenworp afstand van de zee! Gelegen in een afgelegen gated community die een onbetaalbare hoeveelheid privacy biedt.

Ontworpen door een vooraanstaande architect uit Zuid-Afrika, ligt het huis in een prestigieuze wijk genaamd Pampelonne beach. Deze villa is werkelijk het toonbeeld van moderne luxe en verfijning met de bedoeling om een naadloze verbinding tussen het interieur en exterieur te creëren.

De architecten hebben er collectief aan gewerkt om de perceptie van de ruimte te maximaliseren. Dit werd bereikt door het creëren van een overvloed aan vloeiende binnen- en buitenruimtes. Deze villa van 500 m² is gebouwd op een aangelegd perceel van 2500 m².

Bij het betreden van de woning valt als eerste de indrukwekkende entree op die leidt naar de open-plan woonkamer. Het woongedeelte is ontworpen met hoge plafonds en grote erkers. Het lichte en luchtige ontwerp zorgt ervoor dat natuurlijk daglicht de woning de hele dag overspoelt, waardoor een gastvrije sfeer ontstaat.

Deze unieke woning heeft een totaal van 6 slaapkamers, waaronder een master suite en 4 slaapkamers hebben een eigen terras. Elke slaapkamer heeft ook een eigen badkamer of en-suite. De woning is afgewerkt in een moderne stijl met state-of-the-art apparatuur. Luxueus marmer en hout accenten creëren een zen gevoel voor deze prachtige woning.

Dit huis is afgewerkt met een overvloed aan alfresco recreatiegebieden. Zoals het stijlvolle gespiegelde (verwarmbare) zwembad, het poolhouse en de zomerkeuken.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak