Villa

Sainte-Maxime

€ 4.200.000,– k.k.

Overzicht & faciliteiten

Kamers6 Badkamers5 Slaapkamers5 Woonruimtes1 Parkeerplaatsen3

  • Pool

Beschrijving

Villa met panoramisch zeezicht over de baai van Saint Tropez gebouwd met hoogwaardige materialen.

In een beveiligd en afgesloten domein, dicht bij Sainte-Maxime centrum en de stranden.

Deze luxe villa heeft een panoramisch uitzicht op zee en is gebouwd met hoogwaardige en verfijnde materialen.

Op de midden verdieping is een mooie ruime woonkamer die uitkomt op grote terrassen die een prachtig zicht bieden op de zee en Saint-Tropez.

Er is een open keuken en een slaapkamer en-suite met een eigen badkamer met douche.

De eerste verdieping biedt twee ruime en-suite slaapkamers met mooie kleedkamers en eigen badkamers, beide uitkomend op een zeer groot terras zodat u kunt genieten van het uitzonderlijke uitzicht.

Op de begane grond vindt u de vierde slaapkamer en-suite met een eigen badkamer met uitzicht op de groene tuin met het verwarmde, zout water 15 x 8 meter overloop zwembad.

Op hetzelfde niveau completeren diverse extra’s zoals een wijnkelder, een fitnessruimte en een hammam deze high-end voorzieningen.

Er is een vijfde onafhankelijke slaapkamer met eigen badkamer en een garage voor drie auto’s met opslagruimte.

 

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak