Villa

Torfveld 32

Oud-Turnhout

€ 1.950.000,- k.k.

Overzicht & faciliteiten

Kamers18 Badkamers5 Slaapkamers5 Woonruimtes4 Parkeerplaatsen12 EnergielabelB

 • Guesthouse
 • Sauna
 • Fitnessruimte
 • Kantoor/praktijk
 • Wijnkelder
 • Jacuzzi
 • Vijver
 • Buitenkeuken
 • Bar
 • Speelkamer
 • Lift
 • Airconditioning
 • Spa

Galerij

Beschrijving

Indrukwekkende villa in Manoir stijl prachtig gelegen op een perceel van 2.013 m² in één van de rustigste straten van Oud-Turnhout. Deze recente villa (2010) heeft een uitzonderlijke bouwkwaliteit en is van kelder tot zolder afgewerkt op het hoogste niveau. De villa beschikt over 4 slaapkamers met eigen badkamer, nog een bureau, een inpandig appartement, prachtige buitenruimtes, een luxe wellness en een unieke parkeerkelder voor 8 wagens met autolift voor de autoliefhebber!

Tijdloos en stijlvol is de beste manier om de voorzijde van deze Manoir te beschrijven. De villa wordt van de rustige straat gescheiden door een smeedijzeren hekwerk en een prachtig aangelegde tuin met hagen en bomen.

Parterre:

Een dubbele voordeur nodigt uw gasten uit. De indrukwekkende inkomhal verbluft met een prachtige witte trappartij en vide. Via opnieuw dubbele deuren komt men in de centrale ruimte van de villa die ingenomen wordt door de schitterende bar waar je makkelijk 8 tot 10 gasten kan entertainen.

Aan de rechtse zijde van de bar bevindt zich de woonkamer die opgedeeld is in enerzijds een riant salon en aan de andere kant van de room divider een luxe TV-zithoek. Aan de linkse zijde van de bar vinden we de prachtige leefkeuken met eetkamer. De keuken is van Siematic en voorzien van alle luxe: composiet werkblad, oven, stoomoven, combioven, warmhoudlade, 2 vaatwasmachines, 2 koelkasten, diepvriezer en inductiekookplaat, allen van Miele. Het eetgedeelte waar makkelijk tot 10 personen kunnen dineren geeft een prachtig zicht op de tuin en is ook voorzien van een gashaard.

Centraal aan de achterzijde van de woning bevindt zich de tuinkamer. Hier is het winter en zomer fantastisch vertoeven. Via een ingenieus systeem van wegklappende glazen panelen wordt de ruimte in een oogwenk van binnenruimte tot buitenruimte omgetoverd. Er is tevens vloerverwarming voorzien.

Tussen de keuken en de inkomhal bevindt zich een ruimte die toegang biedt tot een luxe bijkeuken, de trap naar de kelder en de lift. Aan de andere zijde van de inkomhal treffen we een garderobe en een comfortabel gastentoilet

Eerste etage:

De gehele linkse vleugel van de villa is gereserveerd voor de mastersuite. De slaapkamer is recht op het oosten georiënteerd om volop te kunnen genieten van het opkomen van de zon. Aan de ene zijde van de slaapkamer bevindt zich de riante dressing met een ‘his and hers’ gedeelte. De slaapkamer is met gepantserde deuren volledig af te sluiten. Aan de andere zijde van de slaapkamer vinden we de prachtige, luxe badkamer die afgewerkt is in een combinatie van natuursteen en stijlvolle mozaïek. Centraal staat de whirlpool van waaruit je TV kan kijken. Verder vinden we dubbele wastafels, veel kastruimte en een grote regendouche.

Op de overloop treffen we nog een praktisch ingerichte wasplaats met veel kasten, een bureau, en 3 slaapkamers met elk hun eigen, ruime badkamer.

Tweede etage:

Dit niveau bestaat uit een groot inpandig appartement: ruim salon, keuken met eetkamer, slaapkamer met badkamer en een grote polyvalente ruimte (65m²). Via een vlizotrap is een zolderruimte toegankelijk. De afwerking van de 2e verdieping is op hetzelfde niveau als de rest van de villa.

Souterrain:

De kelderverdieping is opgedeeld in enerzijds de wellnessruimte met sauna, fitness, zonnebankruimte, regendouche, sanitair en ontspanningsruimte met bar en anderzijds de ondergrondse garage voor ca. 8 wagens die toegankelijk is met de autolift.

Exterieur:

De tuin is stijlvol en in symmetrie aangelegd en bovendien ideaal georiënteerd op het zuidoosten. De tuin is volledig omheind en afgesloten met automatische toegangspoort.
Achteraan in de tuin vindt u een tuinberging en daarnaast een overdekt terras met buitenkeuken, heaters en openhaard/BBQ.

Algemene kenmerken:

• Airco in de keuken en masterbedroom;
• Vloerverwarming op het gehele gelijkvloers en hoofdbadkamer;
• Centraal stofzuigsysteem;
• Lift van kelder tot en met 2e verdieping + separate autolift;
• Alarmsysteem (binnen + buiten);
• Uitzonderlijk afwerkingsniveau.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10 % van de koopsom.

Dit pand wordt verkocht door onze Belgische partner Hillewaere Vastgoed te België.

Deze informatie is samengesteld door onze partner Hillewaere Vastgoed te België, om u een indruk te geven van dit object. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden bij en met onze partner Hillewaere Vastgoed. Vanuit Nederland verzorgen wij enkel de marketing activiteiten voor de Belgische woningen in Nederland. Afspraken voor een bezichtiging en/of andere informatie en voorwaarden over deze woning verloopt uitsluitend via Hillewaere Vastgoed. Statig Wonen is dan ook geen bemiddelaar in deze.

Brochure

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak