Villa

Ulenpas 87

Eindhoven

€ 1.079.000,- k.k.

Overzicht & faciliteiten

Kamers7 Badkamers2 Slaapkamers4 Woonruimtes2 Parkeerplaatsen4 EnergielabelD

  • Guesthouse
  • Kantoor/praktijk
  • Jacuzzi
  • Speelkamer
  • Airconditioning

Galerij

Beschrijving

Maak kennis met deze zeer royale gezinsvilla op aantrekkelijke locatie in wijk “Ooievaarsnest” te Eindhoven. Op fietsafstand van het stadscentrum bevindt zich deze vrijstaande villa met maar liefst 4 slaapkamers! Een zeer royaal 2e woongedeelte, welke uitermate geschikt is voor mantelzorg, gastenverblijf en/of au pair woning. Tevens is dit 2e woongedeelte een ideale ruimte voor het realiseren van meerdere slaapkamers op de begane grond en/of eerste etage. Op de begane grond is er een riante ruimte welke eenvoudig geschikt is te maken voor een slaapkamer met badkamer vanwege de reeds aanwezige sanitaire voorzieningen. Vanwege de separate zijingang is een kantoor/praktijkruimte aan huis hier natuurlijk ook mogelijk. Uiteraard ontbreekt het niet aan een ruime inpandige garage en is de fraai aangelegde achtertuin welke ideaal op het zuiden gelegen een fijne rustplaats na een lange werkdag.

Het “Ooievaarsnest” is een in het zuidwesten van Eindhoven gelegen villawijk, met zeer goede verbindingen naar Veldhoven en het centrum van Eindhoven. Zo liggen ASML en het Maxima Medisch centrum op slechts enkele fietsminuten van de woning en ligt de bushalte van lijn 16 nabij het woonhuis! Het betreft een gewilde, rustige en kindvriendelijke woonomgeving met de uitvalswegen A2 en A67, de High Tech Campus, diverse scholen, het natuurgebied “De Klotputten” en recreatie plas “Hanevoet” om de hoek gelegen. Tevens is het winkelcentrum “Kastelenplein” met vele primaire voorzieningen ook in de directe omgeving van woning gelegen.

DOWNLOAD ONZE UITGEBREIDE BROCHURE VOOR MEER INFORMATIE EN PLATTEGRONDEN!

Algemene kenmerken:

• Gesitueerd op een rustige en rustieke locatie in zeer gewilde woonwijk;
• Voorzien van alarminstallatie en camerabewaking;
• Airconditioning aanwezig in living;
• Slaapkamer met badkamer op de begane grond eenvoudig te realiseren vanwege reeds aanwezig sanitair;
• Ideale gezinswoning met maar liefst 4 slaapkamers;
• Ruime inpandige garage en daarnaast een kantoor-/praktijkruimte én gastenverblijf;
• Fraaie achtertuin op het zuiden gelegen;
• Gelegen in de gewilde villawijk Ooievaarsnet, in de Dommelvallei;
• Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10 % van de koopsom.

Brochure

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak