Woonboerderij

Vaarselstraat 55

Someren

Op aanvraag

Overzicht & faciliteiten

Kamers8 Badkamers2 Slaapkamers5 Woonruimtes2 Parkeerplaatsen10 EnergielabelA

  • Guesthouse
  • Kantoor/praktijk
  • Boomgaard
  • Vijver
  • Golfbaan
  • Speelkamer

Beschrijving

Een bijzondere combinatie van wonen en twee ‘short stay’ woningen maken dit object tot een unicum. Net buiten het centrum, grenzend aan landgoed De Heihorsten en op een steenworp afstand van Golfbaan “De Swinkelsche” ligt deze recent gebouwde woonboerderij met separaat bijgebouw waar twee ‘short stay’ woningen in zijn gesitueerd. Het fraaie bijgebouw wordt thans zeer succesvol geëxploiteerd.

Op deze locatie stond van oudsher al een boerderij met schop. Volgens de overlevering gebouwd met de stenen van het voormalig kasteel ‘De Donck’. Ook de huidige boerderij vormt een geheel met zijn natuurlijke omgeving, eveneens bekend van Nationaal Park De Grote Peel en de Strabrechtse Heide. Het perceel is aangelegd met een groot gazon waarin een flinke vijverpartij met 2 vlonderterrassen centraal staat.

DOWNLOAD ONZE UITGEBREIDE BROCHURE VOOR MEER INFORMATIE EN PLATTEGRONDEN!

Algemeen kenmerken:

• Object is zeer geschikt als woon-werkcombinatie;
• De woonboerderij (prive gedeelte) is gescheiden van de 2 ‘short stay’ woningen;
• Recentelijke bebouwing en daardoor goede staat van onderhoud;
• Perfecte isolerende eigenschappen;
• Warmte-terugwinsysteem (WTW installatie) waarvan 2 in het woonhuis en 2 in het bijgebouw;
• Gunstige ligging t.o.v. 3 steden driehoek Eindhoven – Venlo – Weert en dicht bij de A67.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10 % van de koopsom.

Brochure

De brochure is binnenkort beschikbaar

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak