Veendijk 1A2

Loosdrecht

€ 2.790.000,- k.k.

Overzicht & faciliteiten

Kamers4 Badkamers2 Slaapkamers3 Woonruimtes1 Parkeerplaatsen2 EnergielabelA

  • Sauna
  • Fitnessruimte
  • Aanlegsteiger

Galerij

Beschrijving

Welkom bij dit prachtige luxe appartement direct aan de Loosdrechtse Plassen. Dit zeer ruime appartement is gelegen in het exclusieve complex De Driesprong en biedt een panoramisch uitzicht op het prachtige waterlandschap van de plassen. Het appartement is ontstaan door het samenvoegen van oorspronkelijk 3 appartementen tot 1 groot appartement van maar liefst 233 m² woonoppervlak en 89 m² aan buitenruimtes aan het water. U stapt zo vanuit het appartement uw boot op. Direct aan het grote zonnige terras bevinden zich namelijk maar liefst 6 eigen ligplaatsen. Er is meer dan voldoende ruimte om buiten te eten, te zonnen en te ontspannen op het grote verwarmde terras aan het water.

Het perfect onderhouden appartement beschikt over 4 royale lichte kamers, afgewerkt met hoogwaardige materialen en voorzien van alle moderne gemakken. De ruime living met gezellige open haard biedt een adembenemend uitzicht op het water. De luxe open keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur waaronder een prachtig La Cornue fornuis. U heeft voldoende ruimte om te koken en te dineren met familie en vrienden. Middels meerdere openslaande deuren heeft u toegang tot het grote verwarmde buitenterras van maar liefst 75 m². Hier kunt u heerlijk ontspannen en genieten van de rust en stilte van het water.

Het appartement heeft twee grote slaapkamers, elk met eigen badkamer en toegang tot grote terrassen met uitzicht op het water. Daarnaast is er een ruime derde kamer met openslaande deuren naar het terras. Deze kan worden gebruikt als kantoorruimte of extra slaapkamer.

Toegang tot het luxe complex De Driesprong krijgt u middels de lichte en prestigieuze lobby of via de beveiligde ondergrondse parking met lift. Het appartementencomplex De Driesprong beschikt over een lift, fitness, sauna en restaurant. Uiteraard zijn het onderhoud en de beveiliging van het appartementencomplex uitstekend verzorgd.
Wonen aan de Loosdrechtse Plassen biedt een unieke levensstijl. De plassen staan bekend om hun schoonheid en vormen een paradijs voor watersportliefhebbers en natuurliefhebbers. Het gebied heeft een rijke geschiedenis en heeft een geweldige mix van oude charme en moderne luxe. Appartementencomplex De Driesprong ligt tussen de Loosdrechtse Plassen aan de rand van het watersportdorp Oud-Loosdrecht met fraaie jachthavens en gezellige restaurants en terrassen. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij Albert Heijn of in de nabijgelegen dorpen Nieuw-Loosdrecht, Kortenhoef en Loenen aan de Vecht. Het is ook gunstig gelegen ten opzichte van belangrijke steden in de buurt, zoals Utrecht, Amsterdam én Schiphol.

Wonen in dit ruime appartement aan de Loosdrechtse Plassen biedt een ongeëvenaarde combinatie van natuurlijke schoonheid, recreatie en luxe. Zeer geschikt voor watersportliefhebbers, voor expats, voor mensen die een buitenverblijf buiten de stad zoeken of voor (oudere) personen die gelijkvloers willen wonen.

Algemene kenmerken:
Bouwjaar: 2000
Inhoud: 770 m³
Woonoppervlakte: 233 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: 89 m²
VVE Servicekosten*: € 1.703,50 per maand
*2 appartementsrechten, 2 parkeerplaatsen, 2 bergingen en 6 ligplaatsen
Aanvaarding: in overleg

DOWNLOAD ONZE UITGEBREIDE BROCHURE VOOR MEER INFORMATIE.

Bijzonderheden:
– Unieke locatie aan de Loosdrechtse Plassen;
– Vanuit alle (slaap)kamers prachtig uitzicht over het water;
– Appartement biedt veel privacy en comfort;
– Energielabel A;
– Zeer ruim appartement van maar liefst 233 m²;
– Buitenruimte van 89 m²;
– 3 slaapkamers, 2 badkamers;
– Luxe open keuken;
– Vloerverwarming in gehele appartement;
– 6 privé ligplaatsen vanuit appartement te bereiken;
– 2 privé parkeerplaatsen in beveiligde ondergrondse parkeergarage;
– Externe bergruimte 32 m²;
– Het appartementencomplex De Driesprong beschikt over een lift, fitness, sauna en restaurant;
– Centrale ligging t.o.v. Utrecht, Amsterdam en Schiphol.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10 % van de koopsom.

Brochure

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak