Villa

La Garde Freinet

€1.490.000.- k.k.

Overzicht & faciliteiten

Kamers6 Badkamers4 Slaapkamers4 Woonruimtes6 Parkeerplaatsen5

  • Zwembad
  • Spa

Beschrijving

Mooie villa van 240 m² in La Garde-Freinet met een adembenemend uitzicht op het dorp en het Maures gebergte profiterend van een zuidelijke ligging.
Het huis is gebouwd in 2012 en is gelegen in een zeer mooie omgeving net buiten het authentieke dorp.

De woning bestaat uit een hoofdwoning en een onafhankelijk appartement. In totaal zijn er 6 kamers waarvan 4 slaapkamers met 4 badkamers.
De villa biedt een grote woonkamer met een open keuken die uitkomt op het terras en zwembad.
3 ruime slaapkamers met elk een eigen badkamer. Het appartement heeft 2 kamers en een schaduwrijk terras.
Het overloop-(infinity)zwembad en de palmboom geven veel charme aan de tuin en het terras.
De grond is 2600 m².
Een mooie spa, een open haard en een wasruimte.
Grote parkeerplaats met carports voor 5 auto’s.

La Garde-Freinet ligt in de Golfe de Saint Tropez regio en op 20 min. afstand van het strand.

 

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak