Herenhuis

Schrijversbuurt

Eindhoven

Op aanvraag

Overzicht & faciliteiten

Kamers5 Badkamers2 Slaapkamers4 Woonruimtes2 Parkeerplaatsen1

  • Wijnkelder
  • Jacuzzi
  • Domotica
  • Dakterras
  • Airconditioning

Beschrijving

Zeer luxueus vrijstaand woonhuis met vier slaapkamers, 2 badkamers en uitermate hoogwaardige en luxe afwerking tot in de kleinste details. Gelegen op een van de rustige locaties in de gewilde Schrijversbuurt te Eindhoven. Prachtig compleet opnieuw aangelegde achtertuin met ingebouwde jacuzzi. Deze top woning is meer dan instapklaar!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze makelaar Perry Jacobs via telefoonnummer: 040 – 78 78 758.

 

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak