Vrijstaande Villa met

guesthouse in centrum

van Oud-loosdrecht

Op aanvraag

Overzicht & faciliteiten

Kamers6 Badkamers2 Slaapkamers4 Woonruimtes2 Parkeerplaatsen5

  Beschrijving

  Prachtige vrijstaande villa met guesthouse midden in het centrum van Oud-Loosdrecht direct aan het water. Vanuit uw eigen ligplaats vaart u de Vuntusplas en Loosdrechtse Plassen op.

  De vrijstaande woning heeft een riante living met open keuken, 3 slaapkamers en een badkamer. Het guesthouse heeft een eigen badkamer, keuken en 2 kamers. Deze ruimte is geschikt voor bijvoorbeeld een aupair of eigen kantoor/praktijk aan huis.

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze makelaar Danielle Hartog via telefoonnummer: 020 – 787 13 38.

   

  Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

  De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

  Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

  Stuur mij meer informatie of maak een afspraak