Villa

Woudweg 29

Pelt

Verkocht onder voorbehoud

Overzicht & faciliteiten

Kamers10 Badkamers3 Slaapkamers5 Woonruimtes2 Parkeerplaatsen6

  • Zwembad (buiten)
  • Sauna
  • Fitnessruimte
  • Kantoor/praktijk
  • Wijnkelder
  • Airconditioning

Galerij

Beschrijving

In het bekend villa dorp “Grote Heide” op de grens van Valkenswaard ligt deze ideale gezinsvilla. Het beschikt over 5 slaapkamers, 2 badkamers, buitenzwembad, wellness met panorama sauna en dubbele inloop douches, kantoor/praktijkruimte en zeer ruime oprit met dubbele inpandige garage inclusief elektrische deur. De parkachtig aangelegde tuin biedt optimaal privacy door de vele volwassen bomen en beplantingen. De binnenzijde van de woning laat zich kernmerken door een modern en open karakter.

De bekende villawijk ligt op slechts 10 minuten van de Nederlands/Belgische grens. De gunstige geografische ligging direct aan de bosrand en toch op slechts 30 minuten van Eindhoven centrum maken deze wijk tot een uiterst geliefde woonbestemming. De plaats Pelt is een gemeente in de Belgische provincie Limburg die in 2019 is ontstaan uit de fusie van Neerpelt en Overpelt. In het noorden grenst Pelt aan de Nederlandse gemeente Valkenswaard.

DOWNLOAD ONZE UITGEBREIDE BROCHURE VOOR MEER INFORMATIE EN PLATTEGRONDEN!

Algemene kenmerken:

• Residentieële en riante villa welke zeer recentelijk is vernieuwd en verbouwd;
• Hoogwaardig afwerkingsniveau met alle denkbare luxe voorzieningen;
• De gehele woning is voorzien van horren;
• De gehele begane grond en de badkamer op de eerste etage zijn voorzien van vloerverwarming;
• De woning voorzien van alarminstallatie;
• Zeer gunstige ligging in villawijk “Grote Heide”, op enkele minuten van de Nederlandse/Belgische grens;
• 7 zonnepanelen aanwezig op het dak van de garage;
• Het dak van de woning is voorzien van leisteen;
• De woning wordt voorzien van warmte door middel van een olietank;
• Volledige keukeninrichting en bijkeuken vernieuwd in 2021;
• Luxe badkamer op eerste etage volledig vernieuwd in 2018.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10 % van de koopsom.

Dit pand wordt verkocht door onze Belgische partner De Boer & Partners in Turnhout België.

Deze informatie is samengesteld door onze partner De Boer & Partners in Turnhout België, om u een indruk te geven van dit object. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden bij en met onze partner De Boer & Partners. Vanuit Nederland verzorgen wij enkel de marketing activiteiten voor de Belgische woningen in Nederland. Afspraken voor een bezichtiging en/of andere informatie en voorwaarden over deze woning verloopt uitsluitend via De Boer & Partners. Statig Wonen is dan ook geen bemiddelaar in deze.

Brochure

De brochure is binnenkort beschikbaar

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak