Villa

Zoete Kers 1

Helmond

€ 900.000,- k.k.

Overzicht & faciliteiten

Kamers6 Badkamers1 Slaapkamers3 Woonruimtes2 Parkeerplaatsen2 EnergielabelB

  • Golfbaan

Galerij

Beschrijving

Maak kennis met deze subliem afgewerkte villa gelegen in plan “De Groene Loper” aan de rand van Helmond. In 2011 is deze in Engelse stijl ontworpen villa gebouwd met alle stijlkenmerken die de kopers van nu zoeken! De uitstraling is robuust en de oriëntatie van de woning wordt bepaald door het markante driehoekige kavel. De locatie van deze vrijstaande villa met 3 slaapkamers bevindt zich op loopafstand van Helmondse Golfclub “Overbrug”. De rustige locatie gelegen aan een lommerrijke woonstraat op een ruim groenrijk perceel zal u direct aanspreken. Uitstekend onderhouden, voorzien van alarminstallatie, een royale inpandige garage en een fraai aangelegde achtertuin welke op het westen gelegen is.

Deze bijzondere en royale gezinsvilla is zeer gunstig gelegen op loop-/fietsafstand van het centrum van Helmond, Golfbaan, hockeyclub, basisschool en buitenschoolse opvang. De geografische ligging van Helmond is ideaal te noemen, omdat u zich binnen 15 autominuten in Eindhoven bevindt. In slechts 5 minuten bent u in het centrum van Helmond en de snelweg (A-67 en A-270) richting Amsterdam, België of Duitsland is binnen afzienbare minuten te bereiken.

DOWNLOAD ONZE UITGEBREIDE BROCHURE VOOR MEER INFORMATIE EN PLATTEGRONDEN!

Algemene kenmerken:

• Instapklare vrijstaande villa gelegen op een perceel van ruim 1.030 m²;
• De gehele begane grond én badkamer is voorzien van vloerverwarming;
• Gesitueerd op een rustige locatie aan de rand van Helmond in jonge wijk “De Groene Loper”;
• Volledig geïsoleerd;
• Ideale gezinswoning met 3 royale slaapkamers;
• Gehele woning voorzien van alarminstallatie;
• Ruime oprit met toegang via elektrische schuifpoort naar inpandige garage;
• Fraaie aangelegde tuin rondom de woning welke “wintergroen” blijft en daardoor in alle jaargetijden maximale privacy geeft!

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10 % van de koopsom.

Brochure

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak