Woonboerderij

Zuiderlingedijk 103

Spijk

€ 1.200.000,- k.k.

Overzicht & faciliteiten

Kamers9 Badkamers3 Slaapkamers3 Woonruimtes1 Parkeerplaatsen4 EnergielabelC

 • Zwembad (buiten)
 • Sauna
 • Fitnessruimte
 • Kantoor/praktijk
 • Wijnkelder
 • Boomgaard
 • Paardenstal
 • Vijver
 • Poolhouse
 • Paardenwei
 • Domotica
 • Dakterras
 • Airconditioning

Galerij

Beschrijving

INSTAPKLAAR, GROTENDEELS GEMEUBILEERD EN GESTOFFEERD.

!! Bij aankoop kan in overleg met de nieuwe eigenaar een hybride warmtepomp worden geïnstalleerd. Hiermee zal een aanzienlijke besparing op het gasverbruik worden gerealiseerd. De woning wordt hiermee verder verduurzaamd naast de reeds aanwezige zonnepanelen en warmte terugwin-installatie.

Deze authentieke woonboerderij uit 1860 is volledig gerenoveerd in de periode 2015 – 2020 waarbij gebruik is gemaakt van de mooiste materialen en nieuwste domotica. De locatie in de West-Betuwe is uniek met uitzicht over de rivier de Linge aan de voorzijde en het Lingebos aan de achterzijde van de woning. Deze ruime luxe vrijstaande dijkwoning heeft twee huisnummers (103/105) en biedt de mogelijkheid voor kantoor – bedrijf aan huis. Er zijn volop recreatiemogelijkheden op het grote perceel van bijna 6.000m². U heeft binnen uw eigen gym met sauna, een heerlijk verwarmd buitenzwembad en een prachtig aangelegde tuin, vijverpartij en weide met fruitbomen en voorzieningen voor dieren.

Deze prachtige woning is gestoffeerd en grotendeels gemeubileerd te koop voor €1.200.000 kk. De maandelijkse erfpachtcanon bedraagt €2.523 (2023) en deze is fiscaal aftrekbaar in box 1 ‘aftrekbare kosten eigen woning’. De grond kan desgewenst per direct worden teruggekocht.

Dijkwoning
Vanaf de Zuiderlingedijk rijdt u naar beneden naar de entree van het perceel. Elektrisch bedienbare houten poort verschaft u toegang tot het perceel. De woning is ook onderlangs te bereiken via de Spijkse Kweldijk.

Begane grond
De voordeur aan dijkzijde heeft authentieke glas-in-lood raam boven de deur en geeft toegang tot de hal. De moderne zwarte stalen deuren bieden toegang tot het ruime kantoor, de woonkeuken en de hal met apart toilet, grote voorraadkast en trap naar de eerste verdieping en het benedenhuis. Een mooie combinatie van moderne materialen met authentieke details zoals de haard en de schouw zorgt voor veel sfeer in de gezellige woonkeuken met uitzicht over de dijk en de Linge. De ruime luxe keuken is voorzien van de beste apparatuur en biedt veel werkruimte.

Vanuit de keuken loopt u via een paar traptreden de ruime woonkamer in met veel gezellige hoekjes en open haard. De nok van het dak met mooie houten balken en spanten zijn zichtbaar in de volle breedte van de woonkamer. De raampartij biedt zicht op de tuin en middels de openslaande deuren betreedt u het ruime terras waar u heerlijk buiten kunt eten of kunt relaxen in de overdekte loungehoek. Vanaf het dakterras loopt u via een afsluitbare trap naar beneden de grote tuin in.

Verdieping
Vanuit de centrale hal brengt de open houten trap u naar de eerste verdieping waar twee ruime slaapkamers zijn en een luxe badkamer. De originele houten balken zijn prachtig verwerkt op deze verdieping.

Beneden huis
Via de centrale hal gaat u middels een trap naar het ruime benedenhuis. U begeeft zich nu ter hoogte van de tuin en hier vindt u dan ook een tweede ingang van het huis. In het benedenhuis is een ruime slaapkamer met eigen luxe badkamer met gewelfde boogstructuren en mooie oorspronkelijke houten deur. De combinatie van luxe wellness en de authentieke details is werkelijk prachtig. Eenzelfde gewelfde boogstructuur vindt u in de naastliggende wijnkamer. Een ruime kleedkamer met inbouwkasten bevindt zich naast de wasruimte waar u wederom modern comfort met authentieke details gecombineerd ziet. De fitnessruimte met aparte sauna en douche is spectaculair. Hier ziet u de oorspronkelijke stal elementen zoals drinkbakken verwerkt in een hypermoderne gym van waaruit u ook de tuin in kan lopen.

Garage
De houten deuren aan de tuinzijde geven u toegang tot de grote stenen garage met aansluitend een ruime werkplaats en magazijn.

GEBRUIKSOPPERVLAKTEN
De vermelde gebruiksoppervlakte wonen bedraagt totaal 349 m². De overige inpandige ruimte bedraagt 58 m² en de gebouw gebonden buitenruimte 52 m². De externe bergruimte bedraagt 57m². Perceelgrootte is 5.940 m². Inhoud van de woning is 1.443m³.

BIJGEBOUWEN

Carport
De carport biedt plaats aan twee auto’s en is deels afgesloten met openslaande houten deuren. Hier kunt u een aanhanger of fietsen kwijt.

Berging
In de berging vindt u een wasmachine, wasdroger, een koel-vries combinatie en veel praktische opbergruimte voor fietsen en gereedschap.

TUIN EN WEIDE
De ruim aangelegde tuin heeft diverse (fruit)bomen en een grote vijver met eigen strandje, eilandje, beekloop en fontein. Het verwarmde buiten zwembad is 8m x 4m groot en ca. 1.70m diep en heeft een paar zonnige terrassen en een warmwater buitendouche. In het poolhouse is een apart toilet en voldoende opbergruimte.

In de middels een hek afgesloten en deelbare weide is een ruime stal met overkapping voor bijvoorbeeld twee paarden. Daarnaast is er nog een kleiner dierenverblijf, een kunstgras speelveldje en een berging met afsluitbaar rolluik voor grotere tuinapparatuur.

ALGEMENE KENMERKEN:
• Volledig recent renoveerde woonboerderij (2015-2020)
• De woning staat op grond met erfpacht. De grond is per direct terug te kopen.
• Moderne luxe gecombineerd met authentieke details
• Slimme domotica in gehele huis en tuin
• Verwarmd buitenzwembad d.m.v. warmtepanelen en warmtepomp
• Eigen gym met sauna en douche
• Grote wijnkamer
• Paardenstal en dierenverblijf in grote weide naast de woning
• Elektrisch bedienbare toegangspoort
• Alarminstallatie en diverse rookmelders (op het centrale alarmsysteem aangesloten)
• 5 camera’s buiten en 2 binnen
• Drainage in grote delen van de weide
• Automatische beregeningssysteem tuin
• 6 zonnepanelen
• Op korte afstand van de moderne golfbaan ‘The Dutch’ van wereldklasse
• Centraal gelegen t.o.v. Utrecht en Rotterdam (A15/A27/A2).

Brochure

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak