Villa

La Garde – Freinet

€ 925.000,– k.k.

Overzicht & faciliteiten

Rooms4 Bathrooms2 Bedrooms3 Parking spaces5

  • Pool (indoor)
  • Pool
  • Airconditioning

Beschrijving

Zeer mooie woning gelegen in La Garde-Freinet (20 min. van Saint-Tropez) met een adembenemend uitzicht op het dorp en de omliggende heuvels, profiterend van een zuidelijke ligging.
De woning is in 2020 gerenoveerd en ligt in een chique gedeelte van dit authentieke dorp.
Woonkamer met een houtkachel uitkomend op het terras met zwembad en een volledig ingerichte open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers.
Een overdekt terras met uitzicht op het zwembad, een mooie tuin en een petanquebaan.
Grote parkeerplaats met 2 carports en een afgesloten garage.
Interessant verhuurrendement mogelijk.

 

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak