Villa

Bosdreef 28

Oud-Turnhout

€ 1.850.000,- k.k.

Overzicht & faciliteiten

Kamers11 Badkamers5 Slaapkamers5 Woonruimtes2 Parkeerplaatsen6 EnergielabelB

  • Fitnessruimte
  • Kantoor/praktijk
  • Wijnkelder
  • Vijver
  • Speelkamer
  • Lift
  • Airconditioning

Galerij

Beschrijving

Deze ‘high-end’ en rietgedekte villa in Engelse stijl, bevindt zich in een residentiële omgeving aan de Bosdreef in Oud-Turnhout. Deze locatie biedt uitstekende verbindingen naar het gezellige dorpscentrum en de E34 richting Antwerpen (40 minuten) en Eindhoven (25 minuten). Met 5 slaapkamers voorzien van eigen badkamers, een ruime en afgewerkt souterrain, lift en een fraai aangelegde tuin biedt deze woning bijna 1.000.m² aan woonoppervlakte, met een doorgedreven luxe afwerking en de beste technieken doorheen de volledige woning. Zeer energiezuinig met een uitstekende EPC-score van 105kWh/m²/jaar.

Begane grond:

De indrukwekkende inkomhal reikt tot aan de nok en biedt bij het binnenkomen onmiddellijk een prachtig zicht over de achtertuin. De leefruimtes bevinden zich aan de rechterzijde: Een gezellige zitkamer met gashaard, een eetkamer met magnifiek zich over de tuin en de keuken. Dit is een echte leefkeuken en droom voor elke kookliefhebber: Uitgerust met alle kwaliteitstoestellen van Miele en een ontbijthoek is het hier heerlijk vertoeven met zicht op de tuin. In de linkervleugel heeft u de bijkeuken en wasplaats, waar dezelfde graad van afwerking werd doorgetrokken. De gelijkvloerse slaapkamer is momenteel in gebruik als bureau, maar dankzij de ensuite badkamer met dressing bieden deze kamers de mogelijkheid om gelijkvloers te wonen. Tot slot is er nog een bijzonder ruime garage (voor 2 auto’s) met elektrische poorten.

Etages:

De masterbedroom beslaat de volledige rechtervleugel en is ongezien groot: De slaapkamer heeft een gashaard en gaat naadloos over in de ensuite dressing en riante badkamer met ligbad, 2persoonsdouche in mozaïek, toilet, make-up tafel en kitchenette voor uw eerste tasje koffie in de ochtend. In de linkervleugel treft u nogmaals 2 slaapkamers, telkens met eigen badkamer en dressingkasten. Deze slaapkamers zijn dermate groot dat ze eenvoudig opgedeeld kunnen worden, indien u meer slaapkamers nodig zou hebben. Op de 2e verdieping treffen we de 5e slaapkamer, eveneens met dressing en eigen badkamer. Deze verdieping kan perfect dienen voor inwonende familie of au pair.

Souterrain:

De kelder is onderverdeeld in meerdere, zeer grote compartimenten, ideaal voor opslag, ontspanningsruimte, kantoor, fitness en technische installaties.

Buiten:

De achtertuin is georiënteerd op het zuidoosten en is voorzien van meerdere terrassen, waaronder een uitermate gezellig, overdekt terras aan de woning. Het perceel werd aangelegd met wandelpaadjes en verlichting, en is volledig omheind. Aan de voorzijde is het geheel afgesloten met een hardhouten, automatische poort.

Bijzonderheden:
– Bewoonbare oppervlakte van nagenoeg 1.000m²;
– Ruime Lift van kelder tot en met 2e etage;
– EPC-score van 105 kWh/m²/jaar: Zeer energiezuinig dankzij doorgedreven isolatie en de beste technieken;
– Goedgekeurde elektrische installatie;
– Doorheen de woning werd gebruik gemaakt van alleen de beste en natuurlijke materialen: Natuurstenen en eiken vloeren, op maak gemaakte kasten en badkamermeubels;
– Zeer ruimtelijk gevoel dankzij de bijzonder hoge plafonds;
– Hoogwaardig beveiligd met alarm, camera’s en raamsloten;
– Centrale verwarming op aardgas met HR top ketel en boiler (300L) van Buderus, combinatie van radiatoren en vloerverwarming;
– HR beglazing met vliegenhorren;
– Beregeningsinstallatie voor de tuin, ventilatiesysteem met warmterecuperatie en waterontharder.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10 % van de koopsom.

Dit pand wordt verkocht door onze Belgische partner De Boer & Partners in Turnhout België.

Deze informatie is samengesteld door onze partner De Boer & Partners in Turnhout België, om u een indruk te geven van dit object. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden. Alle genoemde vierkant meters van o.a. woonoppervlakte en dergelijke zijn naar Belgische meet maatstaven en uitdrukkelijk niet naar de Nederlandse branche brede meetmethode.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden bij en met onze partner De Boer & Partners Turnhout. Vanuit Nederland verzorgen wij enkel de marketing activiteiten voor deze villa in Nederland. Afspraken voor een bezichtiging en/of andere informatie en voorwaarden over deze woning verloopt uitsluitend via De Boer & Partners. Statig Wonen is dan ook geen makelaar/bemiddelaar in deze.

Brochure

De brochure is binnenkort beschikbaar

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak