Villa

Herinkhave 13

Eindhoven

Verkocht onder voorbehoud

Overzicht & faciliteiten

Kamers1 Slaapkamers1

  Galerij

  Beschrijving

  In villawijk aan de rand van natuurgebied gelegen, onder fraaie italiaanse architectuur gebouwde recent gerenoveerde villa met veel leefruimte, drie badkamers, dubbele garage en aangelegde tuin.

  De villa ligt aan de rand van het Ooievaarsnest. De tuin grenst aan een natuurgebied en een ven. Deze zeer fraaie ligging waarborgt alle privacy. De voorzijde van het perceel grenst niet direct aan de openbare weg maar aan een pleintje zodat er erg veel parkeergelegenheid is.
  De villa beschikt over diverse parkeerplaatsen op eigen terrein.

  Brochure

  De brochure is binnenkort beschikbaar

  Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

  De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

  Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

  Stuur mij meer informatie of maak een afspraak