Villa

Heuvelacker 2

Bakel

€ 795.000,- k.k.

Overzicht & faciliteiten

Kamers6 Badkamers2 Slaapkamers4 Woonruimtes1 Parkeerplaatsen4

  • Kantoor/praktijk
  • Speelkamer
  • Airconditioning

Galerij

Beschrijving

Maak kennis met deze royale gezinsvilla, gelegen in de prachtige bosrijke villawijk “Hoekendaal”, een omgeving met ultieme rust, ruimte en privacy. Deze villa is op een rustige locatie gelegen aan een lommerrijke woonstraat met aan de voorzijde een ruime oprit. De villa beschikt over een riante woonkamer, een royale kantoor-praktijkruimte en maar liefst 4 slaapkamers en een fraai aangelegde achtertuin die volledig op het zuiden is gesitueerd. Alle leefruimtes zijn functioneel en zeer ruim van opzet, waarbij de intimiteit gewaarborgd blijft door de sfeervolle indeling. De ligging aan de verkeersluwe woonstraat maakt deze locatie erg geliefd voor gezinnen met kinderen en voor degenen die houden van ruimte en privacy.

De uitstekende geografische ligging op slechts 10 autominuten van Helmond en 25 autominuten van het centrum van Eindhoven en toch midden in de natuur maken dit object uitzonderlijk. Diverse uitvalswegen maken de A67 (Venlo -Eindhoven) en de N279 (Helmond – ‘s Hertogenbosch), zeer gemakkelijk bereikbaar. Scholen, winkels, sportfaciliteiten en andere openbare voorzieningen zijn alle in de directe omgeving gelegen.

DOWNLOAD ONZE UITGEBREIDE BROCHURE VOOR MEER INFORMATIE EN PLATTEGRONDEN!

Algemene kenmerken:

• Zeer royale villa met unieke elementen op bosrijke woonlocatie;
• Gesitueerd op een rustige en rustieke locatie in zeer gewilde villawijk;
• De achterzijde van het perceel is omheind;
• Dubbele inpandige garage én kantoor-/praktijkruimte;
• Ruime oprit en carport welke plaats biedt voor meerdere auto’s;
• Voorzien van 4 royale slaapkamers en 2 badkamers;
• Riante, groenrijke en privacy biedende achtertuin, gelegen op het zuiden in een bosrijke omgeving!

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10 % van de koopsom.

Brochure

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak