Villa

Hugo Thijssensplein 1

Beek En Donk

Verkocht onder voorbehoud

Overzicht & faciliteiten

Kamers4 Badkamers1 Slaapkamers3 Woonruimtes1 Parkeerplaatsen2 EnergielabelB

  • Kantoor/praktijk
  • Airconditioning

Galerij

Beschrijving

In het Brabantse dorpje Beek en Donk, nabij de dorpskern aan een lommerrijke woonstraat, is deze instapklare gezinsvilla gelegen. Deze unieke woonbestemming telt o.a. 3 riante slaapkamers, vernieuwde badkamer en een vrijstaande garage met fijne overkapping. Een exclusief object waarbij de gezelligheid van het dorpsleven in combinatie met rust en ruimte een unicum zijn. Het groenrijke perceel rondom zorgt voor volop privacy en biedt u zowel binnen als buiten de gelegenheid om heerlijk te genieten. De ligging aan dit verkeersluwe woonplein maakt deze locatie erg geliefd voor gezinnen met kinderen.

De geografische ligging is meer dan goed te noemen, bijvoorbeeld de verbinding naar de A50 (Eindhoven – Nijmegen) is in ongeveer 10 minuten bereikbaar, terwijl ook twee uitgebreide winkelpleinen, diverse scholen, sportfaciliteiten en het medisch centrum op loop- en fietsafstand van deze woning zijn gelegen.

DOWNLOAD ONZE UITGEBREIDE BROCHURE VOOR MEER INFORMATIE EN PLATTEGRONDEN!

Algemene kenmerken:

• Instapklare en uitstekend onderhouden vrijstaande villa gelegen op een magnifiek perceel van ruim 800 m²;
• Gesitueerd op een rustige woonlocatie met uitsluitend bestemmingsverkeer;
• Uitstekend afwerkingsniveau met hoogwaardige materialen;
• Ideale instapklare gezinswoning;
• De woning is voorzien van 21 zonnepanelen;
• Vrijstaande garage en ruime oprit voor 3 auto’s;
• Fraaie achtertuin op zuidwesten gelegen;
• Uitstekende geografische ligging op 10 autominuten van Helmond, 20 autominuten van Eindhoven en 25 autominuten van Den Bosch.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10 % van de koopsom.

Brochure

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak