Villa

Hugo Thijssensplein 4

Beek En Donk

€ 799.000,- k.k.

Overzicht & faciliteiten

Kamers7 Badkamers1 Slaapkamers4 Woonruimtes2 Parkeerplaatsen3 EnergielabelD

  • Fitnessruimte
  • Kantoor/praktijk
  • Speelkamer

Galerij

Beschrijving

Maak kennis met deze royale gezinsvilla die aan de achterzijde gelegen is aan de “Zuid-Willemsvaart”! Deze villa is op een rustige locatie gelegen aan een lommerrijke woonstraat met aan de voorzijde een ruime oprit. De villa beschikt over een riante woonkamer, een royale kantoor-praktijkruimte en maar liefst 4 slaapkamers en een fraai aangelegde achtertuin die op het oosten en zuiden is gesitueerd. Alle leefruimtes zijn functioneel en zeer ruim van opzet, waarbij de intimiteit gewaarborgd blijft door de sfeervolle indeling. De ligging aan dit verkeersluwe woonplein maakt deze locatie erg geliefd voor gezinnen met kinderen en voor degenen die houden van ruimte en privacy. De woning heeft een mooie multifunctionele praktijkruimte met separate entree van ca. 32 m2 voor aan huis gebonden beroepen.

De geografische ligging is meer dan goed te noemen, bijvoorbeeld de verbinding naar de A50 (Den Bosch – Eindhoven) is in ongeveer 10 minuten bereikbaar, terwijl ook een winkelplein “Het Heuvelplein”, diverse scholen, sportfaciliteiten en het medisch centrum op loop- en fietsafstand van de woning zijn gelegen.

DOWNLOAD ONZE UITGEBREIDE BROCHURE VOOR MEER INFORMATIE EN PLATTEGRONDEN!

Algemene kenmerken:

• Instapklare vrijstaande villa gelegen op een magnifiek perceel van 1.119 m²;
• Zeer riante woonkamer met daaraan grenzend een kantoor/speelkamer;
• Gesitueerd op een rustige woonlocatie met uitsluitend bestemmingsverkeer;
• Ideale gezinswoning met maar liefst 4 slaapkamers;
• Inpandige praktijk-/kantoorruimte en ruime oprit voor 3 auto’s;
• Fraaie achtertuin op oosten en zuiden gelegen;
• In 2022 zijn de kozijnen van de woonkamer vervangen en voorzien van HR++ beglazing;
• Sinds 2008 is het gehele woonhuis gerenoveerd en de jaren daarna zeer netjes onderhouden;
• Uitstekende geografische ligging op 10 autominuten van Helmond, 20 autominuten van Eindhoven en 25 autominuten van Den Bosch.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10 % van de koopsom.

Brochure

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak