Herenhuis

Noordereinde 33

Verkocht

Overzicht & faciliteiten

Kamers9 Badkamers2 Slaapkamers5

  • Monument

Galerij

Beschrijving

Welkom in ‘s-Graveland, op 20 minuten rij afstand van Amsterdam, waar dit prachtige herenhuis in een groene omgeving op u wacht. Met een royaal woonoppervlak van 319m2 verdeeld over vier verdiepingen, biedt dit voormalige schoolgebouw een unieke mix van karakter, sfeer en gezelligheid. Deze veelzijdige woning biedt talloze mogelijkheden voor wonen en werken, of zelfs samenwonen met vrienden of familie. Laat uw creativiteit de vrije loop en ontdek de vele ruimtes en authentieke details die deze woning te bieden heeft. Dit is uw kans om een bijzonder stukje historie te bezitten en uw droomleven vorm te geven. Aarzel niet en laat u betoveren door de mogelijkheden die dit herenhuis te bieden heeft.

Ontdek de perfecte ligging van deze woning aan de ‘s-Gravelandse vaart. Aan de achterzijde geniet u van een heerlijk achterterras aan het water, terwijl u aan de voorzijde uitkijkt over uitgestrekte groene weilanden en bossen. Parkeer gemakkelijk voor de deur en profiteer van de gunstige locatie ten opzichte van Hilversum, Amsterdam en Utrecht. Verken de prachtige natuurgebieden om de hoek, beheerd door Natuurmonumenten. Of u nu houdt van varen, wandelen of gewoon genieten van de natuur, deze omgeving biedt alles wat u nodig heeft. Een prachtige kans om te wonen op een plek waar rust, natuur en goede voorzieningen perfect samenkomen.

Betreed deze woning via de ruime imposante hoge entree (3,22m) en ervaar direct de sfeer van weleer. Dit charmante pand was ooit een school en heeft zijn authentieke karakter behouden. De benedenverdieping alleen al vormt een complete woning op zichzelf, met een stijlvolle woonkamer, een ruime open woonkeuken en badkamer. De woning is voorzien van prachtige ramen die het natuurlijke licht binnenlaten. De indeling herinnert aan de oude klaslokalen en geeft een unieke ambiance aan elke ruimte. Ontdek de drie unieke slaapkamers op de eerste verdieping met elk hun eigen stijl. Dit is een thuis waar geschiedenis en hedendaags wonen samenkomen in perfecte harmonie.

Neem de originele brede schooltrap en ontdek de bovenverdieping van deze woning. Wat ooit twee klaslokalen waren, is nu getransformeerd tot een ruime achterkamer die dienstdoet als woonkamer en een voorkamer die perfect is als zeer ruime eetkamer. Met hoge plafonds, inbouwkasten en grote ramen ademt deze ruimte een moderne loft-sfeer uit. De opvallende architectuur zoals in de keuken trekt meteen de aandacht. Vanuit de ramen geniet u van een prachtig uitzicht over groene landerijen. De moderne badkamer met toilet, wastafel en inloopdouche bevindt zich in de aangrenzende hal. Deze woning biedt een unieke mix van karakter, moderne voorzieningen en adembenemende uitzichten.

Vanuit de voorkamer leidt een wenteltrap naar de bovenste lichte verdieping van deze woning. Hier heerst een zolderachtige sfeer, met veel ruimte en mogelijkheden. De verdieping biedt twee slaapkamers, elk voorzien van vaste kasten. Geniet van het mooie uitzicht op het omliggende groene landschap, met bossen en weilanden. Deze bovenste verdieping biedt een rustige en serene omgeving waar u kunt ontspannen en tot rust kunt komen.

Deze woning is een unieke kans om te wonen in een artistiek en historisch pand, omgeven door groen en rust. Laat je creatieve geest de vrije loop en maak van dit huis jouw thuis. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek de vele mogelijkheden die deze woning te bieden heeft.

Bijzonderheden:
Ruim woonoppervlak 319m2
Vier verdiepingen
Voormalige school (gemeentelijk monument)
Terras aan het water
Mogelijkheid voor aanmeren van een bootje
Buitenzijde woning geschilderd in najaar 2022 (gevels, ornamenten, daklijsten, kozijnen en deuren)
Mogelijkheid tot dubbele bewoning, het zijn twee dubbele volledige woonlagen
Mogelijkheid voor bijvoorbeeld aupair, atelier aan huis of airBnB
Mogelijkheid om (deels) gemeubileerd en gestoffeerd te kopen
Midden in groene omgeving van ‘s Graveland met buitenplaatsen, bossen en weilanden

Brochure

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak