Villa

Spechtlaan 5

Lieshout

€ 1.295.000,- k.k.

Overzicht & faciliteiten

Kamers6 Badkamers2 Slaapkamers5 Woonruimtes2 Parkeerplaatsen6 EnergielabelA

  • Guesthouse
  • Fitnessruimte
  • Kantoor/praktijk
  • Speelkamer

Galerij

Beschrijving

Maak kennis met deze royale gerenoveerde villa, gelegen op een volledig privacy biedend perceel van bijna 11.000 m² in de bossen tussen Lieshout en Nuenen. De huidige eigenaar heeft de afgelopen drie jaar deze woning nagenoeg volledig gerenoveerd met alle stijlkenmerken die de kopers van nu zoeken! Deze vrijstaande villa, met maar liefst 5 slaapkamers en 2 badkamers, is instapklaar en kan met recht een ideaal familiehuis genoemd worden. Het vrijstaande bijgebouw is volledig uitgerust met een keuken, slaapkamer, woonkamer en badkamer, waardoor het uitermate geschikt is als gastenverblijf. Een uitstekende woonplek temidden van groen, rust en privacy!

Op slechts een tiental minuten vanaf het centrum van Eindhoven bevindt zich deze fantastische bosvilla, grenzend aan de gemeente Nuenen. Uitvalswegen naar Helmond en Eindhoven zijn eveneens op zeer korte afstand gelegen. De ligging nabij het befaamde ‘Kamerven’ maakt deze locatie erg geliefd voor degene die houden van de natuur en rust, ruimte en privacy. Het gemoedelijke Brabantse dorp Lieshout staat vooral bekend om bierbrouwerij Bavaria, waar al 7 generaties bier wordt gebrouwen volgens een uniek familierecept. De geografische ligging van Lieshout is ideaal te noemen, omdat u zich binnen 15 autominuten in zowel Eindhoven alsmede Helmond bevindt.

DOWNLOAD ONZE UITGEBREIDE BROCHURE VOOR MEER INFORMATIE EN PLATTEGRONDEN!

Algemene kenmerken:

• Recent gerenoveerde en instapklare bosvilla op een groenrijk en privacy biedend perceel;
• Gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming;
• Levensloop bestendig door badkamer en slaapkamers op de begane grond;
• Separaat bijgebouw/gastenverblijf met alle benodigde voorzieningen;
• Grondwaterpomp aanwezig voor beregening van de beplanting in de tuin;
• Automatische toegangspoort met intercom;
• De afgelopen drie jaar is de villa nagenoeg volledig gemoderniseerd en gerenoveerd;
• Splinternieuwe en luxe badkamer op de begane grond;
• Gelegen in een prachtig woonbos tussen Lieshout en Nuenen.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10 % van de koopsom.

Brochure

De brochure is binnenkort beschikbaar

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak