Villa

Wegedoorn 6

Geldrop

Verkocht onder voorbehoud

Overzicht & faciliteiten

Kamers10 Badkamers1 Slaapkamers3 Woonruimtes1 Parkeerplaatsen2 EnergielabelA

  • Fitnessruimte
  • Kantoor/praktijk
  • Wijnkelder
  • Vijver
  • Speelkamer

Galerij

In unieke stijl gebouwde en perfect onderhouden bosvilla met groot souterrain gelegen op een privacy biedend perceel in villawijk ‘Grote Bos’ wat grenst aan het bosgebied tussen Geldrop en Mierlo. Deze villa wordt omringd door een groenrijke tuin, met ruime carport en berging. De woning omvat o.a. een souterrain (oorspronkelijk garage), een prachtige woonkeuken met recent vernieuwde inrichting, 3 ruime slaapkamers en een badkamer. Het excentrieke karakter van deze woning aan de voorzijde is ‘one of a kind’ met veel grote raampartijen welke uitzicht geven op de fraaie bosrijke omgeving.

De gunstige geografische ligging direct aan de bosrand en toch op slechts 10 minuten van Eindhoven centrum en enkele minuten van de snelweg (A67) maken deze wijk tot een uiterst geliefde woonbestemming. De plaats Geldrop kenmerkt zich door de vele voorzieningen, zoals diverse scholen waaronder een grote middelbare school (op loopafstand!), een Ziekenhuis, NS station, goede winkelvoorzieningen en een heerlijk wandel- en fietsgebied (om de hoek!). De villawijk ‘Grote Bos’ kenmerkt zich door rust, ruimte en privacy!

DOWNLOAD ONZE UITGEBREIDE BROCHURE VOOR MEER INFORMATIE EN PLATTEGRONDEN!

Algemene kenmerken:

• Ideaal familiehuis gelegen in bosrijke en rustige omgeving waarbij alle voorzieningen op loop- en fietsafstand zijn gelegen;
• De woning is uitgebouwd en verbouwd en voorzien van een compleet nieuwe woonkeuken (2019);
• De fundering van de uitbouw is geschikt voor het realiseren van een bovenetage;
• De woning is gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming;
• De woning is voorzien van een camera- en alarminstallatie;
• Ruim souterrain waarbij vele mogelijkheden zijn voor het realisteren van een kantoor-/praktijkruimte met eigen ingang, of naar wens een hobby/fitnessruimte;
• Unieke uitstraling, ‘one of a kind’ familiehuis op gewilde woonlocatie;
• Energielabel A door o.a. aanwezigheid van zonnecollectoren;
• Een privacy biedend perceel met besloten achtertuin en een eigen waterbron met pomp;
• Fijne ligging met alle voorzieningen in de directe omgeving, zoals middelbare school, ziekenhuis, NS station, diverse horecagelegenheden en een schitterend natuurgebied.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10 % van de koopsom.

Brochure

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak