Exclusieve villa verkopen

Heeft u een mooie villa waar u vele jaren met plezier in heeft gewoond? Vindt u wel dat nu de tijd is gekomen om een ander huis te gaan betrekken? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u bij Statig Wonen te bieden hebben. Wij helpen u namelijk om uw exclusieve villa te verkopen aan mensen die in de markt zijn voor een dergelijke woning. Als exclusieve villa verkoopmakelaar hebben wij hier veel ervaring mee. We weten precies hoe wij uw doelgroep het beste kunnen bereiken.

Zoekt u voor uw exclusieve villa een verkoopmakelaardij?

Bij Statig Wonen weten we dat het niet werkt om uw mooie villa alleen maar op Funda te zetten. Mensen die een dergelijke villa willen kopen, hebben hier meestal een stille behoefte aan. Dit zijn mensen die niet op Funda gaan kijken, maar die op een andere manier benaderd moeten worden. Bijvoorbeeld door op lifestyle evenementen te staan die door deze mensen veel bezocht worden. Dit doen wij dan ook regelmatig, waarbij we ook op social media zeer actief zijn. Ook hebben we een eigen tijdschrift waarin wij de mooie woningen, die we als exclusieve villa verkoopmakelaardij allemaal in de aanbieding hebben, in het zonnetje zetten.

Meer weten over hoe u een exclusieve villa verkopen het beste aan kunt pakken?

We raden u aan om eens een kijkje te komen nemen bij ons als u meer wilt weten over wat er bij Statig Wonen allemaal mogelijk is. We hebben veel ervaring met het verkopen van woningen die zich in het hogere segment bevinden. We nemen graag eens met u door wat er op dit gebied allemaal mogelijk is. We maken dan samen met u een marketingplan waarmee we uw huis onder de aandacht gaan brengen. We raden u dan ook aan om uw exclusieve villa door onze verkoopmakelaardij te laten verkopen.

Contact:

Perry Jacobs of Boudewijn Trieling. Telefoonnummer: 040 – 78 78 758