Marketingplan

Coca-Cola bijvoorbeeld is al meer dan een eeuw wereldwijd bekend en wordt nog steeds overal verkocht. Toch wordt er door hun in alle landen jaarlijks een enorm bedrag aan reclame uitgegeven. In ons land zien wij dat er nog steeds ter ondersteuning van de verkoop via websites of winkels, bijna alle grote retailers en supermarkten dagelijks nog folderwerk bij u afleveren.

Uit ervaring weten wij dat het alom bekende Funda vaak onvoldoende is om de woningen in deze niche markt te verkopen, daarom hebben wij de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in o.a. een actief beleid op Social Media, lidmaatschappen van internationale makelaarsnetwerken, het sponsoren van doelgroepgerichte sportactiviteiten en evenementen en het steeds doorontwikkelen van een onderscheidende website. Een mix van alle voornoemde facetten vergroten de kans op een succesvolle verkoop aanzienlijk.

Onze ervaring is dan ook dat de verkoop van een bijzondere woning in het hogere prijssegment veel meer nodig heeft dan alleen een plaatsing op Funda!