Landhuis verkopen

Bent u op zoek naar een makelaar die uw landhuis voor u kan verkopen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Statig Wonen. We hebben de mensen in dienst die als geen ander weten wat er allemaal bij komt kijken om een woning goed in de markt te zetten. We hebben hier veel ervaring mee en door de jaren ook wel ontdekt wat er bij het verkopen van een mooi landhuis allemaal wel en niet werkt. Zo is het bijvoorbeeld zo dat een landhuis over het algemeen niet snel verkocht wordt als het op Funda staat. Mensen die in de markt zijn voor een landhuis kunnen beter via andere kanalen bereikt worden.

Voor uw landhuis een verkoopmakelaar inschakelen

Zoekt u voor uw landhuis een verkoopmakelaardij? Dan staan wij voor u klaar. We gaan graag eens met u om tafel zitten om een goed marketingplan op te stellen voor uw mooie woning. Wist u bijvoorbeeld dat wij een eigen magazine hebben dat wij ruim verspreiden onder uw doelgroep? Daarnaast zijn wij ook vaak te vinden op allerhande lifestyle evenementen bij u in de buurt. Dit zijn plekken waar mensen komen die een stille behoefte hebben om een nieuwe woning aan te schaffen en die daar ook de middelen voor hebben. Wij zorgen ervoor dat die behoefte bij deze mensen helemaal tot leven komt.

Laat ons uw landhuis verkopen

Bij het verkopen van een landhuis is het belangrijk om op een aantal zaken goed te letten. Zo kunt u het verkopen van een dergelijke woning niet vergelijken met het verkopen van een gewone woning. U kunt dan ook het beste een gespecialiseerde makelaar als Statig Wonen inschakelen. Schroom niet om even contact met ons op te nemen om uw vragen aan ons te stellen. Wij zorgen er dan voor dat de juiste mensen op de hoogte komen dat u uw mooie landhuis in de verkoop wilt doen. Onze landhuis verkoopmakelaardij helpt u graag bij de verkoop.

Contact:

Perry Jacobs of Boudewijn Trieling. Telefoonnummer: 040 – 78 78 758