Luxe villa verkopen

Heeft u een luxe villa maar vindt u dat het tijd is geworden om deze te verkopen? Dan is het goed om hier eens contact over op te nemen met Statig Wonen. We hebben veel ervaring met de verkoop van luxe woningen en gaan hier ook graag voor u mee aan de slag. Neem gewoon even een kijkje op onze website om hier te zien hoe wij te werk gaan bij het verkopen van een mooi huis als het uwe. Dit behelst meer dan alleen maar even uw huis op Funda en in de plaatselijke krant zetten. Over het algemeen moet uw doelgroep toch op een andere manier aangesproken worden.

Voor uw luxe villa een verkoopmakelaar inschakelen

We hebben bij Statig Wonen vele jaren ervaring met de verkoop van luxe huizen. We weten als geen ander wat voor plan er opgesteld moet worden om ervoor te zorgen dat de juiste mensen te weten komen dat uw huis te koop staat. We weten bijvoorbeeld dat mensen die een luxe villa kopen, hier over het algemeen een stille behoefte toe hebben. Ze zouden best wel eens wat anders willen, maar zijn hier niet actief naar op zoek. Het is dan belangrijk om ze op andere manieren te benaderen dan alleen maar via de gekende verkoopkanalen. Op lifestyle evenementen bijvoorbeeld, of via de juiste benadering op social media. Wij hebben hier veel ervaring mee.

Meer weten over hoe een luxe villa verkopen het beste aangepakt kan worden?

Voor uw luxe villa een verkoopmakelaardij inschakelen is een goed idee. U kunt hiervoor altijd even een kijkje komen nemen bij de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. We komen graag eens bij u langs om samen te bekijken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van het verkopen van een luxe woning. Samen met u stellen we een marketingplan op. Wij zijn voor het verkopen van een luxe villa de verkoopmakelaar met de meeste ervaring op specifiek dit gebied.

Contact:

Perry Jacobs of Boudewijn Trieling. Telefoonnummer: 040 – 78 78 758