Luxe woning verkopen

Heeft u jarenlang in uw woning gewoond, maar vindt u dat het nu dan toch tijd is geworden om deze te verkopen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u bij Statig Wonen allemaal te bieden hebben. Wij zijn een verkoopmakelaardij die exclusief gericht is op de verkoop van de mooiste, duurste huizen. We weten als geen ander wat er bij de verkoop van een dergelijke woning allemaal om de hoek komt kijken. Het is per slot van rekening zo dat u een dure woning niet zomaar even op Funda kunt zetten, in de hoop dat deze hier dan opgemerkt wordt door de juiste mensen. Er is een goed marketingplan nodig voor de verkoop van uw woning.

Voor uw luxe woning een verkoopmakelaar inschakelen

Een luxe woning verkopen is iets waar wij veel ervaring mee hebben. Zo hebben we door de jaren heen doorgekregen dat mensen die een luxe woning kopen hier over het algemeen vooral een stille behoefte voor hebben. Ze gaan niet actief zoeken op Funda, maar als ze opeens een mooie woning tegenkomen, dan hebben ze hier zeker interesse voor. Ook beschikken ze hierbij over de benodigde middelen. Als wij uw luxe woning als verkoopmakelaar gaan verkopen, dan zorgen wij ervoor dat deze mensen uw woning leren kennen. Dit doen wij onder andere bij lifestyle evenementen, waar wij regelmatig te vinden zijn.

Laat uw luxe woning door onze verkoopmakelaardij verkopen

We gaan als verkoopmakelaar graag aan de slag met de verkoop van uw woning. Schroom dan ook niet om een keer contact met ons op te nemen als u hier meer over wilt weten. We komen dan bij u langs om te bekijken hoe wij het beste marketingplan voor uw woning op poten kunnen zetten. Bij Statig Wonen hebben we hier veel ervaring mee. Het is ons door de jaren heen al heel wat keren gelukt om een luxe woning te verkopen. We zorgen er graag voor dat dit ook lukt voor u.

Contact:

Perry Jacobs of Boudewijn Trieling. Telefoonnummer: 040 – 78 78 758